23948sdkhjf

Bravida køber sig til nye kompetencer

”Et skridt op ad den teknologiske kompetencestige”, siger regionsdirektør om delvis overtagelse af teknologivirksomhed.

Bravida Danmark overtager installationsaktiviteterne i Sensa A/S på Frederiksberg, og de to virksomheder indgår samtidig en strategisk partnerskabsaftale om fremtidigt samarbejde inden for blandt andet Internet-of-Things-teknologi (IoT).

Handlen omfatter driftsaktiver samt otte medarbejdere, svarende til en omsætning på omkring 9 mio. kroner.

- For Bravida er overtagelsen af installationsaktiviteterne i Sensa A/S et skridt op ad den teknologiske kompetencestige. De medarbejdere, der nu bliver en del af Bravida, har specialistkompetencer inden for KNX og IoT. Det er teknologier, som vi arbejder mere og mere med i installationsbranchen, efterhånden som installationerne bliver mere intelligente og komplicerede, siger direktør i Region Øst, Søren Frahm, i en pressemeddelelse.

Sensa er en teknologivirksomhed fra 2002 med islandske rødder. Foruden KNX og IoT beskæftiger Sensa sig med netværk, datacenter, collaboration, sikkerhed og hosting.

De otte medarbejdere er primært teknikere med specialkompetencer inden for KNX og Internet-of-Things (IoT), og de bliver tilknyttet Bravidas Region Øst i Brøndby. Overtagelsen sker pr. 27. november 2017.

Som en del af overtagelsen etablerer de to virksomheder en samarbejdsaftale, der skal sikre ”en fremtidig god udnyttelse af de respektive kompetencer”.

- Vi får med aftalen styrket vores fokus på netværk og IoT-løsninger, samtidigt får vi en stærk landsdækkende partner, der kan hjælpe Sensa med at nå bredere ud end vi kan i dag. I fremtiden vil vi se, at el-installationer vil smelte sammen i datanetværket, og vi vil sammen være i stand til at levere turn-key løsninger til vores fælles kunder, siger administrerende direktør Thomas Skovby fra Sensa.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.235