23948sdkhjf

Snedkervirksomhed arbejder i akryl og aluminium

Snedkervirksomhed har stor succes med at levere specialdesignede løsninger i materialerne Kerrock og Corian
Efterspørgslen på kompositmaterialer boomer i byggeriet. Snedkervirksomheden Boye Inventar, Langå, har således stor succes med at levere specialdesignede løsninger i materialerne Kerrock og Corian.

Kompositmaterialer øger mulighederne for specialdesign og boget tyder på, de ikke er de eneste, der har fået øjnene op for de fleksible og holdbare materialer, der er en blanding af aluminium og akryl.

– Efterspørgslen er exceptionel stor, og vi ser i øjeblikket en lodret opadgående kurve i salget, fordi det nu kan være med rent prismæssigt i forhold til andre materialer som for eksempel træ og laminat, fortæller Carsten Wiingaard Christiansen, der er produktmanager hos Vink, der forhandler materialet Kerrock.

Kun fantasien sætter grænser
Hos Boye Inventar bliver en større og større del af ordrerne lavet i netop komposit. Senest har virksomheden fået en stor ordre på specialkøkkener, efter kunden havde hørt om deres arbejde. Tidligere har de leveret en specialdesignet bordplade i det klassiske yin- og yangmønster. Men det populære materiale kan også bruges til større projekter som for eksempel en gangtunnel under Kongebrovej i Kolding.

– Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad vi kan producere i de her materialer. Vores kunder ved, de kan komme til os med en løs idé, og i fællesskab finder vi frem til et godt resultat. Her ville andre virksomheder måske sige nej, fordi det bliver for alternativt. Men det er det, der gør det sjovt at gå på arbejde hver dag, siger Mikael Boye.

Gennem årene er begejstringen kun vokset, og kompositmaterialerne spiller en vigtig rolle for direktør Michael Boyes visioner og fremtidsplaner for den erfarne snedkervirksomhed.

– Vores mål er at blive den foretrukne leverandør til specialdesignede og kundetilpassede løsninger i både træ, laminat og særligt komposit. Vi tør, og vi skal, sige ja til de ordrer, som andre virksomheder er skeptiske overfor. Vi ved, at vi kan levere, vi har maskinerne, og vi har erfaringen, efter vi har været i branchen i over 40 år, fortæller han.

Lever op til kundernes kvalitetskrav
Kompositmaterialerne fås i et utal af farver, tykkelser og former, der gør, at producenter som Boye Inventar og andre i branchen kan levere lige netop det, kunderne ønsker.

– Kerrock er godkendt til fødevarekontakt, som gør det utrolig velegnet til køkkenbrug eller i fødevarebranchen. Derudover er det utrolig holdbart og nemt at vedligeholde. Selv efter mange års brug, er det muligt at pudse materialet op, og det vil igen fremstå som nyt. Levetiden er derfor væsentlig længere end traditionelle materialer som laminat og træ, forklarer Carsten Wiingaard.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.164