23948sdkhjf

Confac er klar til at ansætte 50 mand

Om fire måneder starter Randers-virksomheden sin produktion af betonelementer fra de nye faciliteter

- Vi har taget de første ordrer ind, og vi starter med at støbe fra 1. april.

Alt kører efter planen hos Confac, som i øjeblikket arbejder på at udvide - og dermed fordoble - produktionsfaciliteterne i Randers. Det fortæller Frank Laursen, der er medstifter og medejer af Confac Holding, til Licitationen - Byggeriets Dagblad

Udvidelsen - der reelt har været planlagt siden virksomhedens grundlæggelse i 2008 - har allerede kastet et par ansættelser af sig, men Confac står fortsat foran det helt store rykind af nye medarbejdere.

- Vi har taget nogle få stykker ind, som hjælper med at installere maskiner og sådan, men vi kommer til at skulle bruge omkring 50 mand mere, siger Frank Laursen, som vægter betonkendskab frem for alt, når de nye ansatte skal vurderes.

- Det er ikke afgørende, om de er faglærte eller ufaglærte. Det helt optimale er folk, der har erfaring fra branchen.

Confac er stiftet af Verner Lind, Peter Adamsen, Erling Holm og så Frank Laursen, der ejer aktiemajoriteten i selskabet gennem Confac Holding A/S.

Medarbejderne har dog ad flere omgange købt eller fået tildelt aktier i Confac A/S via en skattebegunstiget bruttolønsordning, således at medarbejderne ejer en stadig stigende andel af aktierne i virksomheden, der er hjemmehørende i den sydlige del af Randers.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125