23948sdkhjf

Overvågning: Få styr på både støj og støv på byggepladsen

Webbaseret overvågningssystem gør det nemmere at kortlægge og dokumentere miljøbelastninger på byggepladsen
Hvis du står over for at skulle kortlægge og dokumentere forskellige miljøbelastninger, f.eks. i forbindelse med en nedrivningsopgave eller lignende, så er der hjælp at hente fra Buhl & Bønsøe A/S, som forhandler måleinstrumenter fra Casella.

Det gælder bl.a. det nye Guardian2 overvågningssystem, som gør det muligt, at overvåge og kortlægge miljøbelastninger fra støjende nedrivnings- og byggepladser.

Med Guardian2 kan man kortlægge og dokumentere støj og vibrationer samt vindhastighed og vindretning.

Webbaseret brugerflade
Casella introducerer ligeledes en ny cloudbaseret brugerflade, “Casella 24/7”, som gør det muligt, at udlæse data direkte til mobile enheder. Det er med til at forenkle afrapporteringen. Systemet giver også mulighed for notifikationer via SMS og e-mail, som sikrer alarm til en eller flere brugere, hvis prædefinerede grænseværdier overskrides.

Guardian2 kan leveres med en eller flere sensorer. Systemet er designet så det er let at montere på stedet. Så snart der tilsluttes strøm, aktiveres alle sensorer, hvorefter data automatisk bliver overført. Guardian2 kan tilsluttes 100-250V strømforsyning, eller en solcelle.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172