23948sdkhjf

Minuba vil tættere på jyderne

Vil både tættere på de lokale håndværks- og servicevirksomheder og i dialog med lokale, potentielle samarbejdspartnere
Minus, som har specialiseret sig i digitale ordre- og sagsstyringssysteme, har vokseværk og vil nu tættere på de jyske kunder. Derfor udvides der nu med en ny afdeling i Århus for at skabe endnu mere interesse for digitalisering af håndværks- og servicevirksomheder i det jyske.

- Minuba har været på en fantastisk vækstrejse igennem de sidste par år og har i 2017 fået 24 nye medarbejdere med ombord. Rejsen forsætter i 2018, og derfor vil Minuba fremadrettet også være tilstede i Danmarks næststørste by, smilets by, Århus:
- Vi har længe haft et ønske om at komme tættere på vores kunder i det jyske, og vores tilstedeværelse i Århus er med til at bringe vores rejse videre i den positive retning, siger Christoffer Feldt-Sørensen, landechef for Minuba.

Tættere på kunderne
Formålet med det nye kontor er at være tæt på de lokale håndværks- og servicevirksomheder, men også at komme i dialog med lokale potentielle samarbejdspartnere.
- Vi vil gerne være en del af og engagere os i det jyske lokalsamfund og sætte fokus på, hvordan man driver en professionel virksomhed i dagens Danmark. Det er meget vigtigt for os, at eksisterende og potentielle kunder ved, at de kan forvente et tæt samarbejde og en god support, når de vælger Minuba til driften af deres virksomhed. Og at det gode samarbejde med vores jyske samarbejdspartnere bliver til flere relevante og spændende gå-hjem-møder m.v., forklarer Christoffer Feldt-Sørensen og tilføjer, at en del af virksomhedens DNA er en tæt dialog og et godt samarbejde med kunderne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109