23948sdkhjf

Stauning Whisky vælger finsk gran fra Kjellerup

Kjellerup AS leverer facadetræ til tre fritstående haller en lang 2-skibshal.

Danmarks berømte whisky producent Stauning Whisky fortsætter udvidelserne. Denne gang med tre fritstående haller og en lang 2-skibs hal.

Hallerne bliver beklædt med finsk gran, der leveres af Kjellerup AS.

Stauning Whisky har valgt en 175 mm bred TGU profil m/lige grøft, hvorpå der påføres en 34x70 mm liste. Listen som anvendes monteres lodret, og viser henholdsvis den smalle og bredde side udadtil. Træbeklædningen skal monteres på nogle af de nye tilbygningers facade, - og på en enkelt bygning, skal den tilmed fungere som tagdækning.

- Vi er selvfølgelig stolte over at blive valgt som leverandør til dette fine og omfattende projekt, som har været undervejs længe - og mange kolleger har budt ind på projektet, siger salgschef hos Kjellerup AS Bo Louring.

Kjellerup AS har i forbindelse med opgaven arbejdet sammen med Bygma, der også har leveret andre byggematerialer til Staunings udvidelse.

Det er første etape af byggeriet, inkluderer godt 4.000 m2 haller til tapperi, malteri, ovne, destilleri og en mellembygning, der beklædes med den finske gran.

Udvidelsen af Stauning Whisky fortsætter dog med nye lagerhaller på ca. 4.000 m2. Hvornår det projekt sættes i søen, vides endnu ikke.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.25