23948sdkhjf

Snedkeri udskifter hele maskinparken

Produktiviteten skal øges med 40 procent.

Der er travlt på snedkerværkstedet Boye Inventar i Bøstrup ved Langå, så travlt, at de store CNC-maskiner med mellem 10 og 20 års erfaring ikke længere kan leve op til kundernes efterspørgsel og medarbejdernes effektivitet.

I perioder arbejdes der i skiftehold for at øge effektiviteten, men det slider på de pensionsmodne maskiner, der nogle gange må finde sig i at køre i døgndrift.

- Det går stærkt for tiden, og vi har erkendt, at det ikke skal være vores produktionsanlæg, der skal sætte en stopper for vores vækst. Samtidig er de gamle maskiner for dyre i drift. Derfor har vi undersøgt markedet for at finde de løsninger, der passer bedst til vores behov, og som er fremtidssikret i forhold til den vækststrategi, vi har fastlagt for de næste fem år, fortæller direktør Mikael Boye.   

Fremgang på alle fronter

Det seneste år er omsætningen fordoblet, og i årets sidste kvartal har snedkervirksomheden ordrer i bogen for over fire millioner kroner.

Det skyldes særligt, at midtjyderne har opdaget nye vækstmarkeder i byggebranchen, men det betyder ikke, at der er nedgang i inventarbranchen.

- Vi oplever fremgang på alle fronter, og vi oplever succes i begge brancher. Det skyldes især, at vi har satset på alle salgskanaler med ny hjemmeside og ansættelse af nye medarbejdere i salgsafdelingen, fortæller Mikael Boye, der selv aktivt deltager i produktionen på værkstedet.

Investerer i fremtiden
Investeringen i de nye maskiner lyder på flere millioner, og beregninger fra virksomheden selv viser, at de ved en opgradering af maskinparken kan øge produktiviteten med 40 procent. Blandt de nye indkøb er en fem- og en treakset CNC-fræser samt en ny rundsav fra Altendorf.  

-  Vi har det seneste år, hvor det for alvor er gået fremad, oplevet at maskinerne har været med til at sænke farten på vores produktion, og det er vi selvfølgelig nødt til at reagere på, siger Mikael Boye.

Maskinerne er installeret på den oprindelige fabrik i Bøstrup.

I 2017 udvidede Boye Inventar med en endnu en fabrik i Fårvang, hvor malerarbejdet og montagedelen foregår, og allerede nu vil direktøren godt afsløre, at der er endnu en udvidelse på vej i det nye år.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095