23948sdkhjf

Maskinimportør åbner ny afdeling på Sjælland

Nordjyske S.D. Kjærsgaard A/S, der importerer Case entreprenørmaskiner til Danmark og Island, rykker mod øst

Den nordjyske maskinhandler S.D. Kjærsgaard, der blandt andet forhandler Case IH i det jyske og importerer Case Construction i hele Danmark og Island, etablerer nyt Case Center i Karlslunde.

Firmaet har købt en eksisterende bygning, der kommer til at rumme værksted og lager, og desuden vil firmaet i det nye år påbegynde opførelsen af et godt og vel 1.000 kvm stort showroom, der skal bygges sammen med det eksisterende.

- Det er ingen hemmelighed, at cirka 40 procent af markedet for entreprenørmaskiner i dag skal findes i det østlige Danmark. Det vil vi gerne understøtte, og vi har kigget os grundigt omkring, inden vi fandt denne lokation, siger adm. direktør og indehaver Palle Kjærsgaard til Licitationen Byggeriets Dagblad.

Siden 2011
Firmaet har haft importen af Case Construction til Danmark og Island siden 2011, hvor man overtog det fra Scantruck i Skive, fordi man her fik Komatsu ind i stedet. Case har hos S.D. Kjærsgaard udviklet sig stille og roligt, og det er for at kunne sikre den fremtidige vækst, at man nu satser på Sjælland.

- Vi har hidtil haft en sælger på Sjælland, og nu begynder vi på en rekrutteringsproces, så vi kan komme i gang, dels på det nye værksted, men også salgsmæssigt, siger Palle Kjærsgaard.

Han har dog en forhandler på Sjælland, som både sælger landbrugsprogrammet og Case Construction - altså entreprenørmaskiner for firmaet.

- Vi har længe gået og drømt om dette, fordi vi kan se at aktivitetsniveauet er højt i Østjylland. Vi synes Karlslunde passer perfekt for os, siger han.

- Vores nuværende salgs- og serviceteam på Sjælland vil vokse. Vi går nu i gang med at rekruttere nye skarpe profiler til salg af maskiner og eftermarked samt servicemontører, siger han.

S.D. Kjærsgaard driver udover den kommende afdeling i Karlslunde også forretning i Kolding, Hornslet ved Aarhus, Frejlev ved Aalborg og Vrå i Vendsyssel. Firmaet sælger ifølge egne oplysninger omkring 165 Case-maskiner årligt, store som små.

Regnskab på vej
Selskabet har regnskabsafslutning pr. 30. september 2017 men regnskabet er endnu ikke offentliggjort.

Sidst offentliggjorte regnskab viste et overskud på 5,5 mio. kroner, hvilket var en fordobling i forhold til året før.

Om resultatet for det kommende regnskab, siger Palle Kjærsgaard:

- Vi kommer til at ramme niveauet for sidste år, og det gælder både for bruttoavancen og for årsresultatet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.306