23948sdkhjf

Mere business til El- og VVS-installatører

Værktøjer til at gøre den daglige drift mere effektiv
KEA Kompetence udbyder fire nye fag, som styrker den forretningsmæssige kunnen hos el- og VVS-installatører
Det sker bl.a. med udgangspunkt i den erfaring, at én ting er at kunne sit håndværk til fingerspidserne, noget andet er at være en dygtig leder med sans for forretning og drift.

- I installationsbranchen er vi dygtige teknikere, som håndterer store teknologiske forandringer, men vi skal også have fokus på indtjeningen og på kunderne. Med de nye fagmoduler øger vi installatørernes muligheder for at udvikle forretningen, siger formand for arbejdsgiverorganisationen Tekniq og administrerende direktør Henrik Fugmann.

- På akademiuddannelserne kan man dygtiggøre sig, samtidig med at man arbejder. Den model betyder, at vi kan fastholde dygtige medarbejdere, som gerne vil vide og kunne mere. Og omvendt giver tilrettelæggelsen af akademiuddannelserne mulighed for, at de studerende kan bruges deres viden fra dagligdagen i undervisningen, fremhæver Henrik Fugmann

De fire nye fag, som udbydes inden for akademiuddannelsen i El-installation og akademiuddannelsen i VVS-installation er:
• Projektledelse og entreprisestyring (udbydes fra 29. Januar 2018)
• Virksomhedsdrift (udbydes fra 31. Januar 2018)
• Salg og kundeforståelse (udbydes fra 27. august 2018)
• Ledelse og forretningsudvikling (udbydes fra 29. august 2018)

Fagene er målrettet elektrikere, smede, VVS´ere, samt personer med elektronik- og svagstrømsuddannelsen eller automatik- og procesuddannelsen.
Fagene retter sig ligeledes til personer der ønsker aktuel viden om forretningsdrift i installationsbranchen.
Faget kan tages alene eller som en del af akademiuddannelsen i el-installation eller akademiuddannelsen i VVS-installation på KEA Kompetence Københavns Erhvervsakademi.

Læs mere om de nye fag her
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.205