23948sdkhjf

Sådan finder du finansiering til vækst eller ejerskifte, mester !

Infomøde skal give inspiration til, hvordan små og mellemstore virksomgeder får penge til udvikling, generationsskifte eller vækst.
- Har du planer om at investere i ny produktion, gennemføre et ejerskifte, træde ind på nye markeder eller noget helt fjerde. Og kan din bank ikke komme med hele finansieringen. Så kan Vækstfonden måske hjælpe.

Sådan lyder det i oplægget fra fonden, som vil orientere virksomhedsledere om muligheder, de måske har overset.

Det kan nemlig være vanskeligt at finansiere generationsskifte, et opkøb af en anden virksomhed eller udvikling og vækst i den eksisterende forretning. Og i årevis har særligt SMV'erne fortalt, at det har været svært at overtale bankerne til at være med.

Men har ledelsen på den ene eller anden måde planer om vækst, findes der andre finansieringsformer end banken – også fra kilder, der ikke er konkurrenter til virksomhedens pengeinstitut, men faktisk gør det lettere for banken også at nikke ja til firmaets fremtidsplaner. Og vækstfonden er netop en af dem:

- Sammen med din bank eller investor får vi den samlede finansiering på plads, så du kan realisere planerne for din virksomhed, lyder det i oplægget til det infomøde, som Vækstfonden, Glostrup Kommune og Erhvervssammenslutningen inviterer til den 11. januar i Glostrup.

Mødet er ikke kun en orientering om låneformer eller garantier, men også en mulighed for at høre om konkrete erfaringer fra andre. Blandt andet fortæller direktør og partner i Green Circle A/S, Ole Mortensen om, hvordan et Vækstlån fra fonden sikrede virksomheden kapital til udvikling.

Interesserede kan også møde Erhvervschef Niels ThedeSchmidt-Hansen i Glostrup Kommune og repræsentanter for Erhvervssammenslutningen eller speeddate en af Vækstfondens erhvervkundechefter og få sparring om virksomhedens udvikling og finansieringsbehov.

Artiklen er en del af temaet MesterTips.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109