23948sdkhjf

Spar på kræfterne med verdensnyhed fra Bosch

Bosch skyder det nye år ind med en verdensnyhed: 12V-serien udvides med to revolutionerende produkter, der sætter nye standarder for, hvor nemt og ubesværet fræse- og høvlearbejde kan være.

Med en vægt på blot 1,1 kg er kantfræser GKF 12V-8 solo det letteste værktøj af sin art og derfor det oplagte valg for snedkere og tømrere til afrunding af kanter på træ. Letvægtsfræseren er batteridreven og ergonomisk udformet, hvilket sikrer en hurtig og effektiv arbejdsgang samt en flot finish. Maskinen er utrolig fleksibel i kraft af en række justeringsmuligheder og kompatibel med de eksisterende batterier i 12V-serien.

Ergonomi og lethed er ligeledes nøgleord i forbindelse med Bosch’s nye høvl GHO 12V-20 solo, der i en håndevending kan klare opgaver, som førhen var krævende og komplekse. Dens kompakte og ledningsfri konstruktion giver frihed til at arbejde i alle tænkelige vinkler og stillinger, mens det ergonomiske design garanterer en eminent balance. Høvlen er ligesom kantfræseren kompatibel med de nuværende 12V-batterier fra Bosch.

Læs mere om de nye produkter her

Nedkølet teknologi og slagkraftige Tesla-celler

Foruden udvidelsen af 12V-serien bringer Bosch også en nævneværdig opgradering af deres 18V-serie, som vil være til stor gavn for håndværkere og selvproklamerede handymænd. Det drejer sig om et nyudviklet batteri, ProCore, der er 87% mere kraftfuldt og 28% mere kompakt end de konkurrerende produkter på markedet.

Hemmeligheden bag det innovative ProCore-batteri er en COOLPACK-teknologi, der bygger på en kombination af et specialudviklet plastmateriale, en patenteret laser-svejseteknik, en særlig anvendelse af kobber og en unik konstruktion, der eliminerer alt luft. Teknologien forhindrer således, at batteriet overophedes og bidrager til en 135% længere levetid.

Bosch’s nye batteri er drevet af højtudviklede 20-700 celler, der er bedst kendt fra Tesla-elbilen. Som et resultat heraf giver ProCore-batteriet samme kraft som ledningsdrevne 230V-maskiner, og det passer til samtlige produkter i 18V-serien – både nye og ældre modeller. I modsætning til andre serier på markedet gør ProCore det derfor muligt at kombinere et hav af forskellige maskiner inden for én og samme batteriplatform.

Læs mere om det banebrydende ProCore-batteri her

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094