23948sdkhjf

Kamp på kraner mellem Bygma-folk og håndboldspillere

Fire landsholdsspillere tog kampen op med to garvede Bygma-folk
Tirsdag den 2. januar fik de to Bygma-medarbejdere, chauffør Henning Gregersen og lagermedarbejder Poul Erik Brun Olesen også kaldet ”Polle”, en noget anderledes afslutning på arbejdsdagen.

Kort inde i 2018 fik de to besøg af fire spillere fra det danske herrelandshold i håndbold. Hans Lindberg, Casper U. Mortensen og de to Toft-brødre, Rene Toft Hansen og Henrik Toft Hansen, stod pludselig foran Henning og Poul Erik i en af Bygma Hernings lagerhaller.

Bygma er hovedsponsor for håndboldherrerne og seancen var sat op i anledning af håndboldherrernes forestående deltagelse i EM i håndbold i Kroatien. De fire håndboldspillere var mødt op for at blive udfordret i en disciplin, som de ikke helt var på hjemmebane i.

Disciplinen var helt klar. Hvem kunne bedst agere kranfører og hurtigst muligt flytte to paller isolering ned fra en lastbilkran og efterfølgende køre de to paller isolering gennem en opstillet keglebane på en palleløfter.

Blev lidt benovet
- Det var en kæmpe oplevelse at være med til. Vi havde jo kun fået af vide, at vi skulle stille op med en nypudset lastbilkran, men ellers vidste vi ikke andet. Pludselig kommer de her fire håndboldspillere så ind i lagerhallen og bliver iført sikkerhedstøj og sko. Der blev jeg faktisk lidt benovet, siger 58-årige Henning Gregersen, der efterfølgende fik sat alle fire landsholdspillere ind i teknikken bag styringen af lastbilkranen.

- Jeg følger jo meget med i håndbold og ser al den håndbold, som jeg kan. Pludselig så står jeg og vejleder de her tårnhøje spillere, som jeg normalt kun ser i TV. Det var altså en stor oplevelse. Spillerne er jo super friske og gik meget op i teknikken, og selvom de aldrig har haft en fjernbetjening til en lastbilkran i hånden, så gjorde de det faktisk okay og kom godt igennem opgaven, siger Henning Gregersen.

Professionelt håndværk
Uden at afsløre for meget kan vi godt sige, at håndboldherrerne havde visse startvanskeligheder med lastbilkranen, men kom godt efter det og fik gennemført opgaven på flotteste vis.
Henning Gregersen og ”Polle” fik efterfølgende vist håndboldherrerne, hvordan opgaven skal løses af professionelle håndværkere. Hvordan Hans Lindberg, Casper U. Mortensen og de to Toft-brødre klarede udfordringen med lastbilkranen og de to paller isolering, kan man se senere på foråret på Bygmas Facebook-side.

Indtil da må man nøjes med at se håndboldherrerne folde sig ud på håndboldbanen, hvor de fra den 8. januar til 29. januar spiller om EM-medaljer i Kroatien. Alle kampe kan følges på TV2.

Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14