23948sdkhjf

Ny mand i spidsen for Ordrestyring.dk

Stifter bliver ny bestyrelsesformand
Den 36-årige Tommy Hahn Sørensen, der for mindre end et år siden blev hentet ind som kommercielt ansvarlig, overtager per 1. februar posten som adm. direktør hos Ordrestyring.dk. Han afløser stifter og ejer Carsten Rasmussen, der i stedet indtager posten som bestyrelsesformand.
- Ordrestyring.dk har nu har nået en størrelse og en position i markedet, hvor vi skal have løftet virksomheden til næste niveau. Tommy Hahn Sørensen har kompetencerne og erfaringen i at drive en vækstvirksomhed, siger Carsten Rasmussen.

Med næsten 10.000 brugere er Ordrestyring.dk et af Danmarks største webbaserede sagsstyrings-program til håndværkere. Gennem de seneste seks år er alt overskud re-investeret i udvikling. Som led i en klar vækststrategi, der også tæller udlandet, skal der nu også fokus på en profitabel vækst.

- Tommy Hahn Sørensen har været ansvarlig for driften i knap et år, så han kender virksomheden og kulturen, hvilket er en kæmpe fordel. Vores kemi og holdning til, hvordan en dynamisk vækstvirksomhed skal drives, ligger helt på linje, siger Carsten Rasmussen.

Bestyrelsesformanden peger samtidig på, at Tommy Hahn Sørensen er kendt som en eminent leder, der samtidig i kraft af sin baggrund har kundefokus og langvarige relationer som en integreret del af hans DNA.

- Med Tommy Hahn Sørensen ved roret får Ordrestyring en leder, der forstår at uddelegere ansvar og opgaver og støtter op om de koncepter og rammer, der nu bliver lagt i tæt samarbejde med bestyrelsen, siger Carsten Rasmussen.

10 års erfaring fra detailbranchen
Den nye mand i spidsen for de ca. 30 ansatte hos Ordrestyring.dk har 10 års erfaring i detailbranchen fra bl.a. Rema 1000, hvor han i 2015 blev valgt til Årets Rema 1000-købmand.

Han har endvidere en fortid i REMA 1000's moderselskab Reitan Convenience, hvor han bl.a. har været franchisetager i 7-Eleven og besiddet flere poster på 7-Elevens hovedkontor.

Tommy Hahn Sørensen kommer nu i spidsen for en virksomhed, der siden etableringen i 2011 er vokset næsten 100 procent årligt.

Udvikling og kundefokus er stadig højt prioriteret, samtidig med, at Tommy Hahn Sørensen nu skal geare organisationen til yderligere vækst.

- Digitaliseringen i byggebranchen går hurtigere end nogensinde. Selv om der er vækst i branchen, så er konkurrencen hård. Det handler for virksomhederne om at opnå vækst, der også smitter af på bundlinjen. Derfor er vi et essentielt værktøj og på den baggrund forventer vi at udbygge vores markedsledende position de kommende år, siger den nye direktør.

Tommy Hahn Sørensen er vokset op i Sønderjylland ved Padborg og bor i dag i Birkerød nord for København. Han er gift og har en datter på seks år. Tommy Hahn Sørensens passion er motorsport, hvor Formel 1 fylder absolut mest.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094