23948sdkhjf

Nordisk opkøb af professionel rengøring

Coor-koncernen køber danske Elite Miljø og tager dermed et tigerspring frem på markedet for serviceløsninger i Danmark
Som led i en klar strategi om at være markedets førende leverandør af serviceløsninger, køber nordiske Coor danske Elite Miljø A/S, der beskæftiger flere end 2.000 medarbejdere og har en årlig omsætning på cirka 550 millioner DKK. Elite Miljø leverer rengøringsløsninger til danske virksomheder og offentlige institutioner.

Virksomheden glider naturligt ind i Cleaning-divisionen i Coors danske selskab, der også leverer kantinedrift og ejendomsservice til private og offentlige virksomheder. Coor-koncernen tilbyder rengøring, kantinedrift og ejendomsservice både som integrerede facility management-løsninger og som single-services.

Koncernen beskæftiger omkring 6.500 medarbejdere primært i Sverige, Danmark, Norge og Finland. Ved udgangen af 3. kvartal 2017 passerede årsomsætningen 7,6 mia SEK.

Transaktionens gennemførelse er betinget af de danske konkurrencemyndigheders godkendelse. Efter godkendelsen vil Elite Miljø i løbet af indeværende år skifte navn og profil på uniformer, biler og udstyr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094