23948sdkhjf

Nyt om navne i byggeriet

I dag nyheder fra Amminex Emissions Techonolgy, Lemvigh-Müller og Peikko

Amminex Emissions Techonolgy
Stig Arve Jepsen, 50 år, er ansat som commercial program manager, OEM/First Fit, hos Amminex Emissions Technology i Søborg. Som uddannet maskiningeniør skal han arbejde med forretningsudvikling og håndtere nøglekunder inden for OEM-segmentet for at sikre global tilstedeværelse og tilfredse kunder. Stig Arve Jepsen har 13 års kommerciel og teknisk erfaring med at reducere forurening fra dieseludstødning med særligt fokus på SCR-teknologien, der fjerner skadelige NOx-gasser ved hjælp af en katalysator og ammoniak. Han kommer fra en lignende stilling hos Haldor Topsøe, hvor han de seneste seks år har arbejdet med kunder i Europa, Kina, Indien og Brasilien. 

Nicolas Agustin Scartazza, 29 år, er ansat som program buyer i Søborg. Nicolas er flyttet til Danmark fra hjemlandet Argentina, hvor han de seneste fem år har arbejdet med indkøb hos Ford Motor Company. Med en MBA i International handel skal han hos Amminex arbejde med indkøb og med at reducere omkostningerne til at producere det prisvindende ASDS-system, som fjerner giftig NOx fra dieselmotorers udstødning. 

Ahmad Mohammad Matar, 25 år, er ansat som process engineer i Nyborg. Som nyuddannet produktionsingeniør fra Syddansk Universitet skal han arbejde med at optimere arbejdsgange og værdikæder i produktionen af NOx-reducerende udstyr til dieselmotorer. Ahmad Mohammad Matar kommer med erfaring fra Orana A/S, hvor han tidligere har løst opgaver relateret til procesoptimering og lean.

Lemvigh-Müller
Marian Rasmussen, 52 år, er ansat som HR-chef hos stål- og teknikgrossisten Lemvigh-Müller og indtræder samtidig i virksomhedens chefgruppe. Hun er uddannet økonom og har erfaring fra flere større, internationale virksomheder som fx Lego, Lantmännen Unibake og Vestas. Senest har hun haft ansvaret for HR i det danske selskab af den amerikanske koncern Babcock & Vilcox Vølund.

Ud over ansvaret for HR-funktionen skal hun hos Lemvigh-Müller stå for den overordnede organisations- og medarbejderudvikling sammen med resten af HR-teamet.

Peikko
Ulrik Prangsgaard, 51 år, er ansat som salgschef for Deltabeam kompositbjælker hos Peikko Danmark ApS i Odense.

Ulrik kommer fra en stilling som salgskonsulent hos Contiga Tinglev, hvor han de seneste 3½ år har arbejdet med salg af betonelementer. Ulrik har mere end 20 års erfaring indenfor betonelementer med både ansættelser hos Gandrup Element og Spæncom.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156