23948sdkhjf

Færøsk forretning årets bedste byggecenter

XL-Byg har kåret Årets Byggecenter og Årets Profcenter
Årets XL-Byg forretninger 2017 er netop blevet og XL-Byg BORG på Færøerne løb med den fornemme titel som Årets Byggecenter mens XL-Byg C. Aarslew-Jensen er kåret som Årets Profcenter.

Kåringen sker på baggrund af en række målinger i alle kædens forretninger. Målingerne omfatter bl.a. god kundeservice, et højt fagligt rådgivningsniveau samt et kundevenligt indkøbsmiljø.

- Vi er meget stolte over at være blevet udnævnt til Årets Byggecenter i XL-BYG. Vores mål er dels at have et både bredt og dybt produktudvalg samt konkurrencedygtige priser, dels at være skarpe til faglig rådgivning og kundeservice. Kåringen til Årets Byggecenter viser, at vi er lykkedes, fortæller direktør og ejer Rodmundur Nielsen, XL-BYG BORG.

Også titlen som Årets Profcenter skaber stolthed:
- I XL-BYG C. Aarslew-Jensen er vi stolte over titlen som Årets XL-BYG Profcenter. Det er en vigtig anerkendelse til vores stab af dygtige medarbejdere, der hver dag yder en stor indsats i forretningen for at servicere alle kunderne i vores lokalområde, påpeger direktør Karsten Mouritsen, XL-BYG C. Aarslew-Jensen.

Som bevis på de flotte titler vil montrer med hhv. en gylden hammer og en gylden murerske fremover pryde de to forretninger. Medarbejderne i begge forretninger bliver også fejret på behørig vis. Med udnævnelsen følger nemlig et gavekort på kr. 10.000 til et firma­arran­ge­ment.

Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.717