23948sdkhjf

LPH Byg udvider partnerkredsen

Jonas Holm Otzen indtræder som ny partner i LPH byg, der også udvider projektorganisationen
Øget fokus på hoved- og totalentrepriser af boliger og institutioner i region Østjylland har vist sig at skabe fine resultater for LPH Byg A/S, der nu opruster organisationen med endnu en partner og to nye ledere.

Det er Jonas Holm Otzen, der i en alder af bare 34 år, indtræder som ny partner i firmaet. Jonas har en baggrund som projektleder i virksomheden, der indtil for nylig hed Brdr. Thybo og co. Desuden udvides projektorganisationen med endnu en projektleder og en byggeleder til byggepladsledelse. Virksomhedens succes med sin regionale strategi, der sigter på Byggeri til Østjylland har skabt behov for flere hænder.

- Vi ønsker at styrke og udvikle virksomhedens gode kompetencer langt ud i fremtiden, og derfor er det helt naturligt at byde Jonas velkommen i partnerkredsen. Det er vigtigt for os at fremtidssikre virksomheden, så den står så stærkt som muligt i de kommende år. Derfor har vi også valgt at tilføre lidt flere hestekræfter med endnu en projektleder- og en byggeleder, fortæller partner Ole Hummeluhr.

LPH Byg a/s forventer en fortsat vækst indenfor både private boligprojekter, institutioner og erhvervsbyggeri i Østjylland, ikke mindst i og omkring Århus.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062