23948sdkhjf

Ansøgningerne vælter ind: 500 har søgt job hos nyt Bauhaus i Kolding

Processen med at ansætte nye medarbejdere er i fuld gang

Når Bauhaus til foråret slår dørene op til et nyt varehus på godt 14.000 kvadratmeter i Kolding, er der brug for 30 nye medarbejdere foruden de 44, der flytter med fra det eksisterende Bauhaus-varehus i byen.

Og intet tyder på, at det bliver et problem at besætte de ledige stillinger. I hvert fald har varehuschef Lars Dalsgaard modtaget omkring 500 ansøgninger.

- Vi er meget glade for det flotte antal ansøgninger og den store interesse for at være med til at løfte opgaven med at servicere kunderne, siger Lars Dalsgaard.

Processen med at ansætte folk er i fuld gang. Ledergruppen med afdelingschefer og en erhvervskundeansvarlig er på plads, og lige nu går det stærkt med at besætte de øvrige ledige poster.

Derfor varer det formentlig heller ikke længe, før varehuschefen kan melde fuldt hus og alle job besat.

Med flytningen fordobler Bauhaus både areal og antallet af varenumre. Og som noget nyt i Kolding vil der også være en drive-in trælast og en stor afdeling med salg til erhvervskunder.

- Hele byggeriet er præget af en utrolig positiv stemning, og vi kan mærke, at folk i og omkring Kolding virkelig glæder sig. I år har Bauhaus 30 års jubilæum i Danmark, og vi glæder os til at fejre begivenheden med at åbne et nyt byggevarehus i Kolding, hvor det hele startede for 30 år siden, siger Lars Dalsgaard.

Han henviser til, at Bauhaus har været i Danmark siden 1988, hvor kæden åbnede i netop Kolding. I dag har den tyske byggevaregigant 17 danske varehuse.

Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125