23948sdkhjf

Brødrene Dahl har fokus på relationer

Brødrene Dahl er med på Kloakmessen for bl.a,, at møde kolleger og kunder i øjenhøjde
Brødrene Dahl er blandt de 137 udstillere som står klar på Kloakmessen 2018 som åbner i dag i Fredericia.
Og virksomheden lægger ikke skjul på, at man har specialister der står klar til idéudveksling og samtale.

- Kloakmessen er en god mulighed for at møde kollegaer fra branchen i øjenhøjde og styrke den gode relation. Vi er her for at sparre om de udfordringer, som både store og små virksomheder oplever i hverdagen. Af samme årsag har vi oprustet massivt på kloakområdet de senere år med specialister, der står klar med masser viden og lokalt kendskab, siger Flemming Nielsen, salgsdirektør i Brødrene Dahl.

Brødrene Dahl har med et målrettet fokus på uddannelse og vidensdeling styrket kompetencerne inden for kloak og klimasikring internt i organisationen. I dag kan grossisten derfor tilbyde faglig rådgivning i alle faser af et projektforløb, fra udarbejdelse af tilbud til den udførende del.

Brødrene Dahl er for alle
Med 52 butikker i Danmark er Brødrene Dahl til stede landet over. Det betyder, at alle kan få rådgivning og sparring af de eksterne sælgere, som kører i lokalområderne og arbejder i kommuner og regioner.

- Vi oplever fra tid til anden, at mindre erhvervsdrivende tror, at de ikke kan få sparring og rådgivning hos os. Det er vi ærgerlige over, idet vores specialister netop er ude i lokalområderne for at tilbyde deres viden til alle med behov for den. Det vil vi også understrege på messen i år, siger Flemming Nielsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.183