23948sdkhjf

Dansk Byggeri: Kom og se de nyeste 3. generations IT-værktøjer

Rivende udvikling af IT-værktøjer til bygge- og anlægsbranchen. Se det nyeste værktøj på Dansk Byggeris IT-messe
Af Michael H. Nielsen, direktør Dansk Byggeri og Martin Profit Jakobsen, adm. direktør BASIT

Dansk Byggeri og BASIT inviterer for 7. gang til Dansk Byggeri IT-messe. Det sker hos Teknologisk Institut d. 6 og 7. februar. På IT-messen præsenterer 28 udstillere deres nyeste IT-værktøjer, som kan gavne alle processer i en håndværks- og entreprenørvirksomhed. Lige fra tilbudsgivning, planlægning, selve udførelsen, kvalitetssikring og aflevering. Samt den underliggende administration. Alt sammen baseret på smarte og moderne IT-værktøjer.

Når man ser på statistikker og internationale sammenligninger, så ligger den danske byggebranche et stykke efter bygge- og anlægsvirksomheder i andre lande. Man skal altid passe på med statistikker og øjebliksbilleder, men det er klart, at der er plads til forbedringer hvis den teknologiske udvikling i Danmark halter efter det europæiske niveau for brug af digitale værktøjer, som det påvises i den seneste undersøgelse fra Danmarks statistik fra januar 2018.

Statistikken kan og skal ikke bortforklares. Det må forventes, at den er ens for alle brancher og ens i Danmark og EU. Vi kender ikke udgangspunktet for sammenligningen i forhold til, om den danske bygge- og anlægsbranche er kommet tættere på eller længere fra internationale kollegaer. Det vi kan konstatere er, at medlemmerne i Dansk Byggeri investerer i IT-værktøjer som aldrig før. Det viser den årlige Dansk Byggeri IT-analyse.

Mere end 54 pct. af de adspurgte havde købt nye IT-værktøjer i løbet af 2017 (mod 34 pct. i 2014). På både tidsregistrering og kvalitetssikring er andelen der bruger en app lige så høj som dem der bruger papir. (40 pct. tid og 30 pct. KS).
Interessen for at udstille på Dansk Byggeri IT-messe er enorm høj blandt IT-leverandørerne. Igen i år er der sagt nej til mere end 10 udstillere. Der er simpelthen ikke plads til flere udstillere på Dansk Byggeri IT-messe.
Sagt med andre ord sker der en udvikling i både efterspørgsel efter IT-værktøjer og på udbudssiden. Der er en rivende udvikling af IT-værktøjer målrettet bygge- og anlægsbranchen Vi kan derfor kun opfordre til at kigge forbi Teknologisk Institut d. 6. februar i Taastrup eller Teknologisk Institut d. 7. februar i Århus for at se de nyeste it-værktøjer.

BESØG DANSK BYGGERIs IT-MESSE
Kom til Dansk Byggeri IT-messe og se hvordan du kan sikre din virksomhed mod IT-kriminalitet. IT-messen finder sted d. 6. og 7. februar 2018 og man kan tilmelde sig her

Bemærk, at prisen hvis man ikke er medlem af Dansk Byggeri er 400,- + moms. Mester Tidende har fået adgang til 50 billetter til læsere af Mester Tidendes nyhedsbrev.
Hvis du er interesseret i en billet så send en mail til red@mestertidende.dk


3. GENERATION IT-VÆRKTØJ
Der sker en rivende udvikling indenfor IT-værktøjer til Bygge- og anlægsbranchen. Faktisk er man nået til 3 generation. Første generation var baseret på brug af Word og Excel, Anden generation var de første brancheløsninger, som en del håndværks- og entreprenørvirksomheder bruger i dag. Tredje generation er de IT-værktøjer som baserer sig på den nyeste teknologi i forhold til datakommunikation og dataopbevaring.

Artiklen er en del af temaet DANSK BYGGERI IT-MESSE.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141