23948sdkhjf

Byggecenter-folk mødes til værkstøjsevent

Mere end 330 byggecenter-folk er på vej til Vingsted Hotel & Konferencecenter i Bredsten ved Vejle for at deltage i Bosch forhandler-event
Selvom man hos Bosch er vant til, at der er stor interesse for den årlige værktøjs-event i Vingsted Hotel & Konferencecenter i Bredsten ved Vejle, så er antallet af tilmeldinger til årets event i dag, tirsdag den 30. januar, helt og aldeles overvældende.

- Det er i år 12. gang vi afholder forhandler Kick-Off arrangementet, og vi kan se, at tilmeldingerne år for år kun er gået en vej – og det er op.
Det betyder også, at vi med stor stolthed i år kan melde det hidtil største antal deltagere til nogen Bosch event i Danmark. Vi runder på dagen over 330 forhandlere.
For første gang har vi været nødsaget til at lukke for tilmeldingerne et godt stykke tid inden eventen, simpelthen af plads hensyn, forklarer marketingchef Jan Lindbjerg, Bosch.

Han lover en forrygende dag med masser af nyheder, hvor deltagerne får mulighed for selv at prøve kræfter med store dele af Bosch-sortimentet.

Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109