23948sdkhjf

Kloakformand kunne ånde lettet op: Messe satte ny besøgsrekord

Fredag eftermiddag sluttede den tredje udgave af Kloakmessen i Messe C Fredericia, og Danske Kloakmestre kunne sammen med de 138 udstillere begynde at pakke ned med en god fornemmelse i maven.

3.038 fagfolk besøgte messen over de to dage, og dermed blev den hidtidige besøgsrekord fra 2016 overgået med seks procent. Det oplyser arrangørerne i en pressemeddelelse.

- Det hele er gået over al forventning. Det har været en fantastisk flot udstilling, og vi er stolte og ovenud tilfredse med de to dage her, konstaterer Tom Ewers, formand for Danske Kloakmestre.

- Jeg tror, jeg har været rundt ved 80 procent af udstillerne samt talt med en masse besøgende i løbet af messen, og jeg har ikke hørt én negativ tilbagemelding. Tværtimod har folk insisteret på, at vi gentager messen om to år, og det gør vi naturligvis.

Tom Ewers havde på forhånd lovet at svømme over Lillebælt, hvis besøgstallet ikke passerede 3.000 - men fredag eftermiddag kunne han således lige akkurat ånde lettet op og punktere badevingerne, som han formulerede det.

Beslutningstagere og slutbrugere
En af de nye udstillere på Kloakmessen 2018 var Scaneco, som er ret nyetableret leverandør indenfor afvandingsløsninger.

- Det er meget imponerende, at man i dén grad kan samle branchen. Vi har haft et par tyske kolleger med, og de var ganske benovede over, hvor omfattende og flot en messe, der er tale om. Vi har også haft travlt. Der har været sort af beslutningstagere og slutbrugere. Så der er intet at pege fingre af. Vi er yderst tilfredse og glæder os til at komme igen, siger adm. direktør Kent Hoggins.

Han er selv tidligere autoriseret kloakmester og veteran i branchen, så han glædede sig over at være ’nabo’ og blandt sponsorerne til det område, hvor der blev afholdt DM i Kloakarbejde 2018.

Hos eleverne vandt Thomas Rasmussen fra KP Marsh Entreprenør i Hornsyld. Hos rørlæggerne løb Michael Pedersen fra Brdr. Christensen i Ikast med sejren, mens Jacob Bossen Rahr fra Entreprenør Rahr i Bredebro triumferede hos kloakmestrene.

Det handler om at bakke op
Materieludlejeren GSV var massivt til stede i Fredericia. Det første, de flere end 3.000 besøgende mødte ved ankomsten, var to GSC-gravemaskiner. Det fortsatte ved den store konkurrenceplads for kloakfolk, som GSV sponsorerede sammen med Blucher, Wavin, Scaneco og Grundfos, og det sluttede ved GSV’s stand i den bageste hal tæt ved scenen.

- Vi har været sponsor for DM i mange år. Det handler om at bakke branchen og uddannelsen op. Det er vigtigt også for os, at der kommer nye dygtige kloakfolk i fremtiden, og at de vil benytte professionelt udstyr. Sådan hænger hele branchen sammen, og det er vi en del af, siger salgsdirektør Claus Nielsen.

- Vi oplevede på messen, at det er professionelle besøgende. De mange kunder, vi mødte her, var virkeligt fagfolk, som havde noget at bidrage med blandt andet om ønsker og krav til nyt materiel i fremtiden, og om hvordan vi bedst indretter vores service og bliver deres bedste samarbejdspartner.

Kloakmessen arrangeres af Messe C Fredericia i samarbejde med brancheforeningen Danske Kloakmestre.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.165