23948sdkhjf

Ny adm. direktør for NCC Industry A/S

Michael Hansen bliver ny administrerende direktør i NCC Industry A/S per 1. februar 2018 og fortsætter samtidigt som direktør for NCC Råstoffer i Danmark
Efter syv år i NCC skal Michael Hansen nu stå i spidsen for NCC Industry A/S. Det sker som led i en reorganisering i NCC Industry A/S, som skal sikre en fortsat lønsom vækst og dermed fastholde virksomhedens position som markedsleder i Danmark.

Michael Hansen vil sideløbende med sit nye ansvar fortsætte i sit nuværende job som direktør for NCC Råstoffer i Danmark, som er en del af NCC Industry A/S. Han overtager posten fra Kim Krøis, som stopper i NCC ved udgangen af januar 2018.

NCC Industry er opdelt i divisionerne Hercules Fundering, Råstoffer og Asfalt. Med en stærk organisation i ryggen ser Michael Hansen frem til nye udfordringer. Om sin nye rolle siger han:

- Jeg glæder mig til udfordringerne i min nye rolle og ser frem til fortsat at udvikle og styrke NCC med et endnu stærkere fokus på vækst, kunder og medarbejdere. Vi har i NCC Industry nogle fantastisk dygtige medarbejdere, og jeg er overbevist om, at vi i fællesskab kan løfte opgaven.”
Michael Hansen er 45 år og bosiddende i Rødekro i Sydjylland. Han har været ansat i NCC siden 2011 og har bestridt flere direktørstillinger i industribranchen. Hos NCC har han opnået flere markante resultater som bl.a. en succesfuld turn-around i NCC Råstoffer i Danmark.

NCC Asfalt i Danmark

De primære ændringer i den nye organisationsstruktur i NCC Industry A/S vil udspille sig i Asfalt divisionen. Her er Susanne Frank udnævnt til direktør for NCC Asfalt i Danmark og overtager dermed Kim Krøis’ øvrige direktøransvar i NCC per 1. februar 2018.

Susanne Frank kommer fra en stilling i Vejdirektoratet og har tidligere haft sit virke i NCC som bl.a. områdechef. Susanne Frank har dermed stor erfaring fra branchen og skal først og fremmest drive forandringsprocesserne i den nye asfaltorganisation i NCC og sikre forretningsområdets position i et prispresset asfaltmarked.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094