23948sdkhjf

Lokale håndværkere skal teste ny udbudsplatform

Det skal være nemmere for lokale håndværkere at byde på opgaver i eksempelvis områdets boligforeninger
Gladsaxe kommune og den områdets håndværkerforening vil gøre det lettere for de lokale håndværksmestre at byde på småopgaver, der kommer fra eksempelvis boligforeningen.

Derfor tester de nu en ny udbudsplatform, der skal gøre livet lettere for virksomhederne.

Tirsdag inviterede Gladsaxe Håndværkerforening og Gladsaxe kommune derfor til fyraftensmøde for at finde håndværkere, der vil være med til at teste en ny udbudsplatform.

Ide fra Bornholm
På mødet introducerede kommunes tovholder på projektet, Anne Stougaard, udbudsoversigten, der har sin oprindelse i en tilsvarende ide, som har haft stor succes på Bornholm. Der er 72 lokale håndværkere nu i gang med at afprøve tilbuddet.

Platformen viser en række mindre udbud, som håndværkerne så kan byde ind på.

I Gladsaxe kommune vil det i første omgang være opgaver fra en række boligforeninger, der udbydes – også i testperioden.

Det hele foregår elektronisk via en telefon, en tablet eller en PC – og der er ingen menneskelig kontakt mellem udbyder og leverandør, hvilket sikrer, at alle tilbudsgivere sikres en fair og lige behandling ud fra en række fastsatte kriterier.

De håndværkere, der deltog i mødet tirsdag tog godt imod tilbuddet, og der var mange blandt de fremmødte, der meldte sig til at teste platformen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109