23948sdkhjf

Davidsens Tømmerhandel styrker den daglig ledelse

Erfaren mand i nyoprettet stilling som økonomidirektør
Davidsens Tømmerhandel A/S har i det seneste regnskabsår fortsat sin vækst i omsætningen, som nåede op på 1,8 mia. DKK og dermed en vækst på 11 pct. Nu har bestyrelsen for Davidsens Tømmerhandel A/S med hovedsæde i Vojens besluttet at udvide og styrke den daglige ledelse. Den 1. februar 2018 tiltrådte Bo Michaelsen derfor en nyoprettet stilling som økonomidirektør. Han kommer fra en stilling som finansdirektør/CFO hos Solar Danmark.

- Herefter vil den daglige ledelse bestå af tre personer. Udover den nye økonomidirektør er det vores nye adm. direktør Henrik Clausen samt regionsdirektør Carl Bladt Hansen, oplyser tømmerhandler og bestyrelsesformand Povl Davidsen.

- Gennem de senere år er vores aktiviteter vokset kraftigt. Vi har blandt andet mere end fordoblet antallet af afdelinger, så vi nu dækker alle danske landsdele. Bestyrelsen ønsker derfor at styrke den daglige ledelse med særlig fokus på strategi, økonomi og IT, forklarer Povl Davidsen.

- Bo kommer til Davidsen med stor erfaring fra sin tid i Solar og bibringer blandt andet stor knowhow omkring økonomistyring og digitalisering. Områder, der får afgørende betydning for den videre udvikling af Davidsen, fortæller adm. direktør Henrik Clausen.

Jeg ser derfor meget frem til at få Bo med i den spændende videreudvikling af Davidsen, tilføjer Henrik Clausen.

- Jeg glæder mig til at starte i Davidsen og opleve den stærke kultur, som virksomheden har. Davidsen har haft en flot vækst igennem mange år, og jeg ser frem til at blive en del af den fortsatte rejse sammen med de mange dygtige medarbejdere i virksomheden. Jeg synes, at fremtiden ser meget spændende ud i forhold til at vokse yderligere i både omsætning og indtjening, siger Bo Michaelsen.

Bo Michaelsen er 43 år. Han er HD i regnskab og skat, cand. merc. i økonomi, og han har en 2-årig Executive MBA i Leadership og Change Management fra Aarhus Universitet.

Tidligere har han arbejdet som revisor hos PwC i 10 år. De sidste 5 år har han været ansat som finansdirektør/CFO i Solar Danmark.

Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095