23948sdkhjf

Aarsleff vælger norsk stål

Danmarks største entreprenørvirksomhed indgår strategisk samarbejdsaftale med Celsa Steel Service.

I de kommende år vil op mod 14.000 tons armeringsjern årligt finde vej fra Celsa Steel Services stålværk i norske Mo i Rana til Aarsleffs byggepladser.

De to virksomheder har samarbejdet gennem flere år og indgår nu en koncernaftale, der sikrer Aarsleff en større fleksibilitet og en højere leveringssikkerhed.

Virksomhederne oplyser i en pressemeddelelse, at det særligt er Celsas miljømæssige tiltag, der ligger til grund for aftalen.

Celsas stålværk i Norge håndterer hele 60 procent af Norges metalaffald, og råvaren i produktionen udgøres udelukkende af genbrugsstål. Værket henter sin fra lokalt produceret vandkraft, og Celsa har gjort en stor indsats for at forebygge forurening lokalt. Det sker blandt andet ved at opsamle og håndtere uønskede reststoffer og udledninger fra produktionen.

Aftalen er desuden et resultat af gode erfaringer med Celsas nye digitale projekteringsværktøj, QR, som Aarsleff har anvendt flere gange. Med QR-platformen kan Celsa producere den specificerede armering direkte fra Aarsleffs egne 3D-modelleringer. Dermed spares den manuelle beregning af klip- og bukkelister, som ellers har været praksis.

Celsa Group har hovedkontor i Barcelona og hører til blandt Europas største stålproducenter med flere stålværker i Europa og salgskontorer over hele verden. Det danske selskab, Celsa Steel Service A/S, har adresse i Ølstykke i de faciliteter, som i 1964 blev etableret af Halmstad Stålværk. Virksomheden har været en del af Celsa-koncernen siden 2006.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11