23948sdkhjf

Ny webshop til malerne

Moderne e-handelsløsning med 1.000 varenumre skal gøre livet letter for malerne
Men en ny B2B webshop til malerne, som indeholder en række funktioner, vil Nordsjö lette malerens hverdag. I webshoppen kan man bestille hele Nordsjös indendørs- og udendørssortiment, spartel, værktøj og tilbehør, dvs. alt som maleren skal bruge til sit arbejde – webshoppen indeholder i alt mere end 1.000 varer.

Når man har lagt sin bestilling i webshoppen, kan man vælge mellem at hente sin bestilling, tonet og færdigpakket hos sin nærmeste Nordsjö Professional butik via en Click & Collect funktion eller at få alt leveret direkte til arbejdspladsen. Det vil kunne spare tid for maleren og man kan desuden afgive sin bestilling hele døgnet, og slipper derfor at skulle handle inden for en bestemt åbningstid.

Andre funktioner som er med i webshoppen er aftalepriser, fakturahåndtering, online betalingsmuligheder, produktinformation, datablade og tilbud – funktioner som er lavet for at gøre malerens hverdag lettere og mere effektiv.

- Vi er glade for at kunne tilbyde de danske malere en moderne e-handelsløsning, som kommer til at gøre deres hverdag lettere og vi ved dette er noget som de har efterspurgt, fortæller Katrine Jensen, marketingchef for Nordsjö Danmark.

Webshoppen, som man finder her kan anvendes af alle danske malere som har en konto hos Nordsjö.
Du kan naturligvis også hente en app, som gør det let at handle i webshoppen via smartphones og tablets.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125