23948sdkhjf

TK Development-boss stopper om halvanden måned

Generationsskifte i topledelsen

Da TK Development i december præsenterede et stort trecifret millionunderskud for regnskabsårets tredje kvartal, offentliggjorde selskabet samtidig, at der skal gennemføres et generationsskifte i toppen af ledelsen.

Her meddelte bestyrelsen således, at Frede Clausen, der har stået i spidsen for TK Development siden 2002, skulle vige pladsen for en ny administrerende direktør; ”senest på tidspunktet, hvor en ny direktør er fundet.

Der er nu sat dato på fratrædelsen. I en fondsbørsmeddelelse oplyser TK Development, at den igangværende rekrutteringsproces forløber planmæssigt, og at Frede Clausen vil fratræde med udgangen af marts 2018.

TK Developments årsrapport for 2017/18 offentliggøres den 22. marts. Her forventer selskabet et underskud på 355 mio. kroner før skat – et underskud som primært er relateret til massive afskrivninger i regnskabsårets tredje kvartal.

Afskrivningerne er foranlediget af en ny strategi, der afvikler TK Developments aktiviteter inden for asset management samt aktiviteterne i Polen for fremover at fokusere forretningen på udviklingsprojekter i Danmark og Sverige.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156