23948sdkhjf

Mere end 1.000 forskellige akku-værktøjer

Mere end 100 forskellige batteridrevne stykker værktøj. Så mange findes der i DEWALTs XR-sortiment i dag. Og DEWALT tager en stort del af programmet med på BYGGERI'18

Da den nye XR-platform blev præsenteret i 2011, var målet at blive førende i smarte løsninger, der gør håndværkernes arbejdsdag nemmere. Med én og samme batteriplatform til samtlige stykker værktøj har udviklingsmulighederne i princippet vist sig at være ubegrænsede, og DEWALT er fortsat med at lancere nyheder. Resultatet er mere end 100 forskellige batteridrevne stykker værktøj, og nu har virksomheden fokus på at skabe et helt komplet sortiment, som dækker alle håndværksbehov, lige fra skruetrækkere til sømpistoler og højtpræsterende kap-/geringssave. Hovedparten af værktøjet har også kulløse og sortimentet består oven i købet både af 18V- og 54V-batterier.

Med 54V-batteriet i XR FLEXVOLT-serien er det pludselig blevet muligt at fremstille batteridrevet værktøj, der klarer de samme arbejdsopgaver, som tidligere kun kunne udføres med ledningsdrevne el-maskiner på 30V. At 54V-batteriet desuden er 100 pct. kompatibelt med alle XR 18V-maskinerne, gør det endnu mere unikt. Takket være den fælles batteriplatform kan det lade sig gøre at bruge 54V-batteriet både på ældre og nyere modeller i XR-sortimentet. Fordelen ved at sætte et 54V-batteri i et 18V-værktøj gør, at drifttiden bliver ekstra lang – helt op til 9Ah.

For nylig blev sortimentet øget med en hurtiglader på 8A, som lader et 6Ah-batteri op på kun 45 minutter!

Artiklen er en del af temaet BYGGERI'18.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082