23948sdkhjf

Dansk havehusfusion: Storebror opkøber lillebror

Med 30 ansatte mod 12 er det en større aktør på markedet, der har købt en mindre.

Pavillon Danmark i Odense, som laver drivhuse og orangerier, er blevet købt af konkurrenten Vica i Kolding, som dermed lukker produktionen i Odense.

Det skriver regionalavisen Fyens Stiftstidende.

Med salget vil varemærket Pavillon Danmark dog stadig eksistere, og Vica overflytter de 12 ansatte, så de nu skal møde på arbejde i Kolding.

- I Kolding har vi udvidet showroomet til dobbelt størrelse, og det samme har vi gjort i vores mindre kontor i Greve, mens Pavillon Danmark har haft en lille udstilling på Fyn med nogle få produkter. Så vi mener, det giver mening for vores kunder, at vi samler porteføljen af produktløsninger de her to steder i landet, siger Carsten Piil, som er medejer og ejerleder hos Vica.

Med 30 ansatte mod 12 er det en større aktør på markedet, der har købt en mindre.

Vicas speciale er isolerede orangerier, mens Pavillon Danmarks speciale er uisolerede pavillioner, og dermed kan Vica tilbyde begge produktkategorier.

Fra 2015 til 2018 var Pavillon Danmark ejet af den svenske koncern Skånske Byggvaror. Koncernen satte den danske pavillon-producent til salg som et led i en omstrukturering af koncernen.

Købssummen er holdt hemmelig.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094