23948sdkhjf

Vind kundernes tillid: Få gode anmeldelser, mester !

Online mediebureau træder ind som Partner til Årets Håndværker
- Online-Results A/S er optaget af, hvordan man vinder kundernes tillid på nettet, og da vi mener, at brugeranmeldelser er en afgørende faktor for dette, er vi stolte af at kunne indtræde som Partner til Årets Håndværker, lyder det fra CEO & Founder af Online-Results A/S, Lars Salmonsen.

- Vi tror på, at hvis man laver et godt stykke arbejde, så vil kunderne også anbefale én. Og da en stor del af Online-Results kundebase udgøres af håndværkere, finder vi det helt oplagt at støtte op om et initiativ som Årets Håndværker. Vi vil gerne bidrage til det arbejde, Anmeld Håndværker udfører for at skabe gennemsigtighed på markedet og sætte fokus på det gode håndværk, forklarer Lars Salmonsen, og fortsætter:

- Som online mediebureau mener vi også, at en helt afgørende faktor for at vinde kundernes tillid på nettet er gode kundeudtalelser. Vi vil derfor også gerne støtte og hjælpe de håndværkere, der er medlem af Anmeld Håndværker, så de kan få endnu mere ud af deres gode anmeldelser og dermed styrke og udvide deres forretning.

Online-Results A/S er et team af specialister i online markedsføring, der er dedikeret til at skabe resultater for deres kunder igennem hjemmesider med fokus på at skaffe henvendelser og markedsføring af disse på søgemaskiner og sociale medier.

Årets Håndværker arrangeres af Anmeld Håndværker og afholdes hvert år i april i Cirkusbygningen i København. Her mødes 1.000 spændte og glade håndværker, som alle har fået mange tusinde kundeanmeldelser igennem de seneste år. Der kåres vindere inden for forskellige fagkategorier af en fagjury.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094