23948sdkhjf

Altid rart med store kasser

- Hvis nogen for bare et års tid siden havde sagt til mig, at markedet havde brug for en ny transport- og værktøjskasse, så ville jeg nok have smilet lidt og sagt, at der jo er en masse gode kasser på markedet allerede, siger ESSVE’s salgschef i Danmark, Peter Rasmussen.

Men som mange andre må Peter Rasmussen i dag erkende, at markedet faktisk har haft brug for en ny transportkasse.
Det unikke ved ESSVE’s transportkasse er, at den er optimeret til brug med virksomhedens ESSBOX-system, altså de klare plastikbokse med det karakteristiske grønne låg med noget der ligner ”lego”-knopper.
Ved at føre dette knop og hul system (oktagonmønster) over i kassen, har man gjort det muligt at klikke lågene på de klare plastikbokse ned i bunden af transportkassen, så boksen står fast og bliver stående.

Også i mini-udgave
- Mange kunder har efterspurgt en mindre udgave af ESSBOX-kufferten. Derfor har vi lanceret ESSBOX Mini,
der er 60 pct. mindre end storebroren, forklarer Peter Rasmussen.

- Den nye ESSBOX Mini kan låse låget i to stillinger, hvilket gør det lettere at pakke ind og ud fra kufferten. Den har et integreret gummibelagt håndtag, der gør den behagelig og sikker at bære, og så passer den naturligvis til ESSBOX systemet, hvor alle skruer leveres i solide plasticbokse og altså monteres let og sikkert i kassen, siger salgschef Peter Rasmussen.

Plastikboksene har i øvrigt den klare fordel, at de ikke ligesom traditionelle papkasser falder sammen i regnvejr – og så er de faktisk også godkendt til at opbevare madvare !

Artiklen er en del af temaet BYGGERI'18.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078