23948sdkhjf

Midtjyske ventilationsvirksomheder fusionerer

MidtjyskEnergi og Konsulentsupporten er fusioneret til den nye virksomhed NTEK. MidtjyskEnergi er ejet og drevet af Anders Maagaard, og Konsulentsupporten er ejet og drevet af Søren Nielsen.

De to virksomheder har tilsammen kompetencer, når der skal laves ventilation til kunderne, men også når der skal søges energitilskud, sammen med ventilation.

- Altså kan NTEK klare det hele i samme arbejdsgang, hvilket sparer virksomheden for en masse tid og penge. De to virksomheders kunder har ofte sammenfald i, at de har brug for alle vores kompetencer både indenfor energi og ventilation, lyder det fra de to ejere.

Anders Maagaard, som er maskinmester, har kompetencer indenfor teknik og produktionsoptimeringer – og har til opgave at hjælpe industrien med at finde energioptimeringer og herefter hjælpe med at søge tilskud til investeringen.

Søren Nielsen, som har arbejdet med salg og rådgivning af nøglefærdige ventilationsanlæg til industri, erhvervsskoler, kommuner med videre igennem 15 år, har stor erfaring i løsninger og installation til proces- og komfortventilation. Herunder kommer Søren også med produkter og en masse erfaring inden for nicher med Atex, filtrering af forskellige processer, centrale støvsugeranlæg til industri og ventilation til kemirum.

Søren Nielsen og Anders Maagaard har også mange opgaver indenfor udførelse af de lovpligtige energisyn på store virksomheder samt energiscreeninger.

Læs mere om: NTEK
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.19