23948sdkhjf

Rigtige mænd på BYGGERI’18

Er du klar til at tage kampen op med Rigtige Mænd sjakket ?
Du husker måske, da Søren Smed, Lindy, Rasmus, Krabbe, Flemming og de andre Rigtige Mænd fra DR1s programserie viste ølmaver, flæskekinder og dårlige vaner frem i bedste sendetid.?

Nu indtager de BYGGERI’18 sammen med Rigtige Mænd Sjakket og Rigtige Mænd Løbet. På standen vil der være masser af konkurrencer, og du kan også hilse på et par af de Rigtige Mænd fra TV og få en snak om, hvordan det går med æg til morgenmad, to liter vand om dagen og træning med gutterne.

- På vores stand får du blandt andet mulighed for at konkurrere på dine reflekser, balance og styrke. Det får pulsen op på en sjov måde, og du får chancen for at hamre din mester én over nakken, give din kollega klaps i at være hurtig på knapperne eller smadre din konkurrent i at tage kegler. De allerbedste og hurtigste lærlinge, svende og mestre bliver hver time præmieret, siger Maria Arndal, kommunikationskonsulent hos Dansk Firmaidrætsforbund, der er en af samarbejdspartnere bag Rigtige Mænd-projektet, som fortsætter:

- BYGGERI’18 bliver fyldt med rigtige mænd. Messen er derfor en oplagt mulighed for os for at komme ud at tale med håndværkere om hele Rigtige Mænd-universet og inspirere dem, der ikke er i gang, til at komme i gang med motion sammen med andre. Vi ved, at håndværkere og andre rigtige mænd gerne vil konkurrere, men helst i et fællesskab. Derfor forsøger vi med et univers, hvor der er fokus på fællesskab og god humor. Sådan kan vi motivere til en sundere hverdag – og ingen bliver mødt af løftede pegefingre eller sundhedsfloskler, siger Maria Arndal.

Du finder Rigtige Mænd lige ved hovedindgangen til messehallerne.

Rekordmange events på BYGGERI’18
BYGGERI-messen, der løber af stablen den 13.-16. marts i MESSE C i Fredericia, oplever i år flere events, demonstrationer og konkurrencer end nogensinde før, hvilket er med til at krydre de fire tætpakkede messedage.

- Det er ikke kun Rigtige Mænd, som virkelig har gjort noget ud af deres stand og messeaktiviteter. I år har vi flere hundrede events, hvilket tæller alt fra at skrue skruer ned på tid og produktdemonstrationer til 5-kamp med brancherelevante discipliner og spændende konkurrencer. Det skaber både liv og god stemning blandt vores besøgende og de 300 messestande, som virkelig har gjort sig umage i år, siger Palle Thomsen, direktør for Brancheforeningen Danske Byggecentre.

Du kan følge med i de spændende events, som udstillerne har på deres stande i løbet af BYGGERI´18 her


Artiklen er en del af temaet BYGGERI'18.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093