23948sdkhjf

Fagligt fokus får håndværkere til at drage mod vest

STARK vender håndværkertrafikken over Storebælt. BYGGERI’18 i Fredericia trækker
Der er udsigt til trængsel på Storebæltsbroen i vestgående retning, når BYGGERI ´18 slår dørene op i dag. Omkring hver fjerde af de besøgende ventes ifølge Danske Byggecentre at komme fra Sjælland, og alene fra STARKs sjællandske og storkøbenhavnske forretninger sendes ca. 20 busfulde håndværkere af sted til Fredericia.

Normalt går håndværkertrafikken over Storebælt primært i østgående retning på grund af den høje byggeaktivitet især i og omkring København. Men med BYGGERI ´18 lige om hjørnet ser det altså ud til at ændre sig.

Ifølge Danske Byggecentre, som står bag messen, kom ca. 25 procent af de over 26.000 besøgende i 2016 nemlig fra Sjælland, mens 10 procent tog turen fra Fyn, og de resterende 65 procent var fra Jylland. Og intet tyder på, at det skulle blive anderledes på årets messe, der holdes frem til 16. marts i Messe C i Fredericia.

Sender hel buskaravane mod Fredericia
Alene byggemarkedskæden STARK forventer at sende omkring 20 busfulde håndværkere af sted til Fredericia fra sine sjællandske og storkøbenhavnske forretninger. Busserne over Storebælt føjer sig til de øvrige ca. 30 busser, som kører til BYGGERI´18 fra STARKs forretninger på Fyn og i Jylland.

- Opbakningen til messen er helt enorm, også blandt håndværkerne i København og omegn, selv om BYGGERI´18 ligger i den anden ende af landet, fortæller STARKs regionsdirektør for Storkøbenhavn Lasse Frederiksen og fortsætter:

- Vi vil gerne gøre det så nemt som muligt for håndværkerne at deltage, bl.a. ved at de ikke selv behøver at køre, men bare kan tage med bussen fra nærmeste STARK. Mange ser det også som en god anledning til at få snakket med kolleger og udvide netværket i uformelle rammer, fortsætter han.

Fuld fokus på fagligheden
Det er dog ikke kun landets håndværkere, der har udsigt til fire dage med fagligheden i fokus på BYGGERI´18. Også mange af STARKs egne medarbejdere tager med til Fredericia for at få et fagligt vitamintilskud, opleve de nyeste løsninger og hente inspiration til den daglige rådgivning ude i forretningerne.

- Der foregår en rivende udvikling i branchen, hvor nye, mere effektive og bæredygtige løsninger jævnligt ser dagens lys. Det stiller høje krav til, at vi i forretningerne løbende holder os opdaterede, så vi kan rådgive håndværkerne bedst muligt om de tilgængelige produkter og mest optimale løsninger. BYGGERI ´18 samler det hele under ét tag i fire intense dage, og det gør turen til en virkelig god investering, fremhæver Lasse Frederiksen.

Artiklen er en del af temaet BYGGERI'18.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082