23948sdkhjf

Ejerlederne bliver en del af SMVdanmark

Ejerledernes organisation har meldt sig under fanerne hos Håndværksrådet, der nu har skiftet navn til SMV-Danmark. "De små virksomheder får kun indflydelse, hvis de står sammen", siger ejerledernes formand.
Erhvervsorganisationen Ejerlederne bliver en del af SMVdanmark.

Det står klart, efter at Ejerledernes generalforsamling netop har vedtaget at indgå en overdragelsesaftale med SMVdanmark, som i dag organiserer 18.000 små og mellemstore danske virksomheder. SMVdanmark hed tidligere Håndværksrådet. Aftalen undskrives torsdag eftermiddag.

”De små og mellemstore virksomheder skal have en slagkraftig organisation, der entydigt varetager deres interesser. Det er formålet med den strategi, der har forvandlet Håndværksrådet til SMVdanmark, som nu organiserer små og mellemstore virksomheder inden for alle brancher. Derfor er jeg også rigtig glad for, at vi umiddelbart efter vores strategi- og navneskift blev kontaktet af Ejerlederne, med et ønske om at blive en del af Danmarks nye SMV-organisation”, siger SMVdanmarks formand Niels Techen

Gennem en årrække har Ejerlederne selvstændigt varetaget interesser for virksomheder ledet af ejeren selv. Ejerledernes bestyrelse konkluderede dog i efteråret 2017, at en større organisation var nødvendig for at fremme ejerledernes interesser i Danmark.

Det fortæller Ejerledernes formand, Oluf Hjortlund:

”Tilværelsen for alle virksomheder, også de ejerledede, bliver stadig mere kompleks. Derfor mener vi, at Ejerlederne bør indgå i en større kreds af virksomheder og derigennem opnå fx lettere adgang til viden, rådgivning og politisk indflydelse. Det netværk og den styrke mener vi, vi har fundet i SMVdanmark, så vi overdrager vores aktiviteter sammen med en forventning om, at medlemmerne vil opleve bedre medlemsservice og ikke mindst mere politisk slagkraft”, siger, Oluf Hjortlund.

Hjælp dine kolleger

Del artiklen på LinkedIn, Facebook, Twitter - klik på logoerne herunder.
”Vi deler værdier og holdninger. 9 ud af 10 af SMVdanmarks medlemmer er ledet af ejeren selv og med den nye strategi, hvor SMV’er inden for alle brancher kan blive medlem, er SMVdanmark den oplagte organisation at blive medlem af for Ejerlederne”, siger Oluf Hjortlund.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08