23948sdkhjf

Fyld ordrebogen: Her er der nye byggeopgaver på vej

Læs i dag om kommende byggeprojekter i Bjerringbro, Viborg, Kalundborg, Brøndby og Allerød

REGION MIDTJYLLAND

BJERRINGBRO

Renovering af almene boliger
Boligselskabet Sct. Jørgen i Viborg beder nu om Viborg Byråds stillingtagen til planerne om at renovere 59 almene boliger i afdeling 330 i Bjerringbro, og sagen er på Viborg Byråds dagsorden i morgen.

Boligselskabet har fremsendt skema A, hvor anskaffelsessummen er beregnet til godt 52 mio. kroner.

Afdeling 330 består af 94 boliger, og renoveringsprojektet omfatter bebyggelsen på Rævestien og Mårvænget med i alt 59 boliger og et fælleshus. Boligerne er opført i 1990-1992 som tæt-lavt byggeri, og de skal blandt andet have udskiftet tagbelægning og efterisoleret tagrum og lette facader. Også vinder og døre udskiftes, ligesom der skal renoveres kloakledninger. Boligselskabet forventer byggestart i år.

VIBORG

Ombygning af kontorbygninger
Boligselskabet Viborg, afd. 67, har indgået betingede købsaftaler med Fagligt Fællesforbund, 3F Viborg om køb af ejendommen Gothersgade 45 og randbygning på Gothersgade 41-43, og Viborg Byråd skal i morgen godkende købet.

Købet sker med henblik på ombygning af 3F-bygningen til fem almene familieboliger, nedrivning af randbygningen og nyopførelse af en bygning i op til tre etager med i alt 14 almene familieboliger. Boligselskabet er i øjeblikket i gang at planlægge det påtænkte byggeri.

REGION SJÆLLAND

KALUNDBORG

Fælleshus
Kalundborg Almenyttig Boligselskab vil opføre et fælleshus i afdeling Sct. Olaiparken, og har i den forbindelse bedt om Kalundborg Kommunes godkendelse af skema A. Skema A viser byggeudgifter på godt 7,8 mio. kroner, og Kalundborg Kommunalbestyrelse har sagen på dagsordenen i morgen. 

REGION HOVEDSTADEN

BRØNDBY

Ældrecenter
Centralforvaltningen i Brøndby Kommune søger nu om fremrykning af et rådighedsbeløb på 2,5 mio. kroner til udarbejdelse af forundersøgelser og indledende projektering af et nyt Gildhøjhjem. Gildhøjhjemmet i Brøndby er et ældrecenter. Sagen behandles i Social- og Sundhedsudvalget i morgen, og siden i Økonomiudvalget og Kommunalbestyrelsen. 

ALLERØD

Demensplejecenter
Allerød Byråd besluttede tilbage i 2016 at indlede et samarbejde med Furesø Boligselskab om etablering af nyt demensplejecenter på et ubebygget areal ved Skovvang Plejecenter, og nu er projektet nået så langt, at skema A indstilles til godkendelse i Allerød Byråd på torsdag.

Der skal opføres 40 plejeboliger på knap 40 kvm med tilhørende fællesboligareal med køkken, spise- og opholdsrum.

Anskaffelsessummen for boligerne er på cirka 77,7 mio. kroner inklusive moms, mens serviceareal og aktivitetscenter forventes at koste lige knap 11 mio. kroner.

Du kan hver dag se en opdateret liste over nye byggeopgaver (kræver abonnement) i Licitationen-Byggeriets Dagblad. Se hvordan du abonnerer her

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094