23948sdkhjf

Fire ud af syv: M.J. Eriksson vinder endnu en anlægskontrakt på letbane

M.J.Eriksson løber også med den syvende og sidste entreprise på Odense Letbane

Det blev endnu engang M.J. Eriksson A/S, der løb med kontrakten, da Odense Letbane P/S mandag den 26. marts offentliggjorde vinderen af den syvende og sidste entreprise på anlægsarbejde i Odenses gader.

M.J. Eriksson vandt tre entrepriser på Odense Letbane i 2017, og mandagens kontraktunderskrivelse bringer således totalen op på fire. De resterende er kontrakter er vundet af Barslund A/S med to styks og Arkil A/S.

Hos Odense Letbane oplyser administrerende direktør Mogens Hagelskær, at M.J. Eriksson er kåret som vinder af licitationen med et bud på cirka 17,4 mio. kroner, hvilket er inden for budgettet. I lighed med de seks forudgående licitationer, i øvrigt.

- Det er naturligvis en stor tilfredsstillelse for os, at vi har landet alle syv anlægskontrakter inden for budgettet. Det er resultatet af, at vi med god assistance fra vores rådgivere har gjort et solidt forarbejde. Der er skabt en fornuftig konkurrence i udbuddene, hvor entreprenørfirmaerne også har ønsket at bide til bolle for at komme med ombord i letbaneprojektet, siger Mogens Hagelskær.

En mere indbydende Benedikts Plads
Den syvende anlægsentreprise omhandler ombygning af kryds samt nye vejbaner, cykelstier og fortove i Albanigade og Benediktsgade. Derudover skal Benedikts Plads bygges om, så den i fremtiden kommer til at fremstå i et nyt udtryk, som indbyder mere til brug og byliv.

Anlægsarbejdet forventes at gå i gang senest til april i Benediktsgade. Her vil det vare resten af året – først i den ene vejside og derefter i den anden. Til august forventes arbejdet at gå i gang i Albanigade. Derefter bliver der en pause i anlægsarbejdet frem til 2020, mens sporarbejdet står på.

Letbanens spanske entreprenør Comsa skal lægge skinner, sætte kørestrøm op og bygge en letbanestation midt på Benedikts Plads, inden M.J. Eriksson kan vende tilbage og lægge den endelige pladsbelægning, der skal omgive den kommende station.

M.J. Eriksson er allerede i gang med anlægsarbejder på Nyborgvej, Ørbækvej, Niels Bohrs Alle, Campusvej, Hestehaven og Hjallesegade.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.283