23948sdkhjf

Tømrerfirma satser på salg af unikke plankeborde

Bent Jensen A/S fra Herning har startet egen produktion af plankeborde med to forskellige kollektioner

Hos tømrerfirmaet Bent Jensen A/S kan de andet end at lave tømrerarbejde. Derfor har man længe været på jagt efter et produkt, der kunne styrke værkstedet i Herning.

Det har nu resulteret i, at firmaet har sat gang i sin egen produktion af håndlavede plankeborde, skriver Herning Folkeblad.

Produktionen er indtil videre bygget op omkring to forskellige kollektioner.

"Den rustikke serie" med faste længder og bredder, et råt udseende med synlige knaster og materialer fra lokale leverandører i form af Herning Massivtræ og Arnborg Kleinsmedie. Dernæst "den eksklusive serie", som i højere grad er tilpasset kundernes ønsker og bruger dyrere træ fra en leverandør i Aarhus.

Folk vil have noget unikt

Ifølge Herning Folkeblad er ambitionen at nå bredt ud med salget, og målgruppen tæller således alle lige fra fra den studerende til erhvervskunder.

Prismæssigt spænder bordene fra 9.000 kroner og op til knap 40.000 kroner afhængigt af materialer og ønsker.

- Der er et stort marked. Vi kan mærke, at folk godt kan lide at have noget, der er lavet unikt til dem. Det er klart, at det koster noget, men det er en tendens, at man gerne vil have noget, som naboen ikke har, siger medejer Daniel Andersen.

Sælger kun gennem webshop

Tømrerfirmaet har valgt at sælge plankebordene direkte gennem egen webshop fremfor gennem en møbelbutik. 

Det giver nogle udfordringer i forhold til synlighed. Til gengæld får kunderne en lavere pris, fordi der ikke er et butiksled, der skal tjene på salget, siger Daniel Andersen.

- Det er en udfordring, hvis du kun kan se bordene på et billede, men ikke kan mærke dem og se dem i fysisk form. Så vi bliver nødt til at komme ud til kunderne, siger Daniel Andersen.

Tanken er derfor først og fremmest at komme ud i blandt andet storcentre og på udstillinger og vise produkterne frem. På længere sigt drømmer tømrerfirmaet om et lille showroom i eksempelvis Odense eller på Sjælland. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.182