23948sdkhjf

Live-streaming fra Årets Håndværker

Følg med direkte, når de bedste håndværkere kåres i Cirkusbygningen i København i aften
Du kan roligt droppe TV-kanalerne og DVD-afspilleren i aften og i stedet tune ind på live-streamingen fra det store award-show i Cirkusbygningen i København i aften.

I alt vil lidt over tusind mennesker være til stede i salen i Cirkusbygningen torsdag aften og fejre kåringerne, når de 23 vindere én efter én kaldes op på scenen for at modtage prisen. Og hvis man ikke har nået at sikre sig plads til gallaaftenen, så kan man altså følge med hjemmefra på skærmen.

- Vi glæder os enormt til at fejre de mange dygtige håndværkere, som i årets løb har markeret sig stærkest over for kunderne og givet gode bygge-oplevelser, der vidner om, at håndværket i Danmark er lig med utrolig høj kvalitet og fremragende kundeservice, tilføjer en af initiativtagerne til Årets Håndværker, Peter Birkelund, og henviser dermed til, at finalisterne kvalificerer sig på baggrund af de anmeldelser, som de har fået på kundeportalen anmeld-haandvaerker.dk.

Mere end 1.000 gæster er på plads i Cirkusbygningen i aften for at overvære prisuddelingen som styres af tidligere tv-vært, designer og arkitekt samt stifter af tegnestuen ET Hus, Emil Thorup.

Du kan følge det hele direkte på anmeld-haandvaerker.dk's Facebook-profil
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094