23948sdkhjf

Efter syv år med underskud: Tømrerfirma vender udviklingen

Snedkerarbejde og limtræsproduktion er tilbage på dagsordenen hos H.C. Jensen & Søn, og dét har givet pote

Februar var en god måned for det Næstved-baserede tømrerfirma H.C. Jensen & Søn. Februar var nemlig den første måned i syv år, hvor der ikke var underskud i virksomheden, skriver Sjællandske Medier.

H.C. Jensen & Søn har de senere år især haft fokus på tømrerarbejde. Men på virksomhedens adresse i Næstved finder man også et snedkerværksted og en limtræsfabrik. Og netop dét skal der være mere fokus på i fremtiden, siger direktør Rune N. Lerke til avisen.

- Vi skal tilbage til firmaets kerneværdier, som vi var kommet for langt væk fra. Der har de senere år været for meget fokus på ordinært tømrerarbejde, og det har aldrig været meningen, siger Rune N. Lerke.

Han tiltrådte som direktør 1. oktober sidste år. I den forbindelse blev flere initiativer sat i gang - og det er dem, der nu bærer frugt.

- Vi har været kendt for vores limtræsproduktion og specialløsninger, og det er vi ved at komme tilbage til. Store dele af limtræsproduktionen gik tidligere til vinduesindustrien, men da den efterhånden er flyttet permanent til udlandet - særligt Polen - så har man ikke været gode nok til at opdyrke nye markedspotentialer, som eksempelvis mod møbel-, inventar- og trappeindustrien. Trappetræ og bordplader er nogle af de nye ting, vi er begyndt at lave, siger Rune N. Lerke.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.267