23948sdkhjf

Håndværkermesser skyder foråret i gang

STARK er klar med fagmesser i hele landet, så håndværkerne kan komme i forårsstemning
Oven på en lang og tung vinter blæser de varmere vinde nu ind over Danmark med klart signal om, at byggeriets højsæson er lige på trapperne. Det fejrer STARK med et messeprogram, som startede i fredags i STARK City 24-7 i København og som fortsætter i forretninger landet over frem til sommer.

- Vores Håndværkermesser samler hvert år titusindvis af håndværkere i hele Danmark. Og i år sætter messeprogrammet særligt fokus på den professionelle håndværkers muligheder for at opnå mere effektive arbejdsdage og samtidig aflevere arbejdet i den rette kvalitet, fortæller STARKs kommercielle direktør Søren Lund.

- Byggeriet er inde i en rigtig god udvikling, og med foråret for døren er der ikke tvivl om, at håndværkerne får endnu mere travlt i den kommende tid. Vi har derfor tilrettelagt årets messer som koncentrerede faglige vitamintilskud, hvor håndværkerne kan smutte forbi og blive opdaterede på alle de vigtigste udviklinger, så de bliver optimalt klædt på og kommer på forkant, forklarer Søren Lund.

Fokus på håndværkerens arbejdsdag
Hver eneste messeforretning byder håndværkerne indenfor til i alt 45 leverandørstande, som udover skarpe tilbud på dagen byder på rådgivning og viden om de nyeste løsninger. Derudover står STARKs egne medarbejdere klar hele dagen til en fagsnak i uformelle rammer.

Ud over det faglige indhold byder håndværkermesserne på konkurrencer med mulighed for at sikre sig billetter til motorsport i international topklasse med STARK Racing. Der er også gratis t-shirts til alle besøgende, ligesom man kan få en køletaske og et termokrus med hjem ved tilmelding til STARK Håndværkermail, der er kædens nyhedsbrev for professionelle i byggeriet.

- Vi præsenterer kort sagt alle de løsninger, der skal til, for at komme hele vejen rundt om håndværkerens arbejdsdag. Der vil altså være masser af mulighed for at blive fagligt opdateret i selskab med gode kolleger fra branchen og i øvrigt smage Danmarks bedste pulled pork burgere, fremhæver Søren Lund.

Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109