23948sdkhjf

Husk at få indtjeningen med midt i travlheden, mester !

Det er risikabelt at rage en masse omsætning til sig og glemme at kigge på bundlinjen
Der er hård kamp om de dygtige folk i denne tid. Aktivitetsniveauet i byggeriet er på kogepunktet og det betyder, at mange håndværksmestre og entreprenør har rigtig, dejligt travlt. Det er godt for forretningen. Omsætningen stiger i virksomheden og den ene opgave afløser den anden. Ordrebogen er fyldt. Alt burde være i orden.

Men er det nu også det?

For husker du også at få kigget på din bundlinje, mester ? Altså dér, hvor det reelt viser sig, om du tjener penge og får belønning for dine anstrengelser.

Det er altid en risiko i et stærkt voksende marked, at man får raget en masse omsætning til sig, men ofte ikke har overblik over om man nu også får indtjeningsprocenterne til at følge med. For slet ikke at tale om, at mange overser nødvendigheden af at få langt til side, så der er noget at stå i mod med, hvis der kommer en rigtig dårlig sag eller man bliver hvirvlet ind i problemer med dårlige betalere.

Hvis du vil have styr på din bundlinje, så er det afgørende at du skaber dig overblik. Måske har du en rigtig dygtig revisor, som har fingeren på pulsen i din virksomhed. Eller måske har du investeret i IT-værktøj, som både kan effektivisere din virksomhed og sikre, at du har styre på både omsætning og indtjening.

Det er faktisk sådan, at risikoen for at gå konkurs er størst for virksomheder der har nogle år på bagen – og som glemme at fokusere på en solid indtjening frem for omsætning.

Artiklen er en del af temaet MESTER HAK&HUG.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094