23948sdkhjf

Hvidbjerg Vinduet investerer 50 mio. kr. frem mod 2021

Afviser trods stigende konkurrence at rykke produktionen til udlandet

Hvidbjerg Vinduet har én fabrik på Thyholm ved Limfjorden, og én fabrik i Nors ved Thisted. Og sådan skal det blive ved med at være, skriver Ritzau Finans.

Administrerende direktør Claus Arberg fortæller, at man vil fortsætte med at udbygge produktionen i Danmark og investere i en mere effektiv og automatiseret fremtid.

Planen er at investere omkring 50 mio. kr. i nye effektiviseringstiltag i perioden 2016-2021. Blandt andet skal pengene gå til nye maskiner til træbearbejdning samt male- og montageanlæg. Ifølge direktøren er det nemlig et vilkår for at holde produktionen i Danmark, at man har fokus på effektivisering.

- Vi tror på, at der skal være en vis nærhed til markedet. Vi vurderer, at der er nogle fordele ved at være en helt dansk virksomhed, så vi er let tilgængelige og har en god forståelse for markedet og udviklingen i efterspørgslen, siger Claus Arberg til Ritzau Finans.

Hvidbjerg Vinduets nuværende strategiplan løber frem til 2021, hvor det er målet at fastholde og gerne udbygge positionen på markedet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203