23948sdkhjf

Roskilde får 25 meter højt kontortårn

Den kommende byport til Roskilde får en 6.000 kvadratmeter kontorbygning i bydel Trekroner.

I det østlige Roskilde er et nyt erhvervsområde under udvikling, og i slutningen af 2018 vil et 25 meter højt, hvidt kontortårn hæve sig op over jernbanen. 

Det er Daugaard Pedersen A/S der er totalentreprenør på det seks etager høje byggeri ved Trekroner Station.

Trekroner Syd vil fremover blive byporten til Roskilde fra Københavnssiden – en trekant af store detailhandelsbutikker som Biltema og Elgiganten, som kommer til at omslutte den eksisterende Bauhaus. Området dækker et areal på 60.000 kvadratmeter, og det er under udvikling af Daugaard Pedersen A/S, som er totalentreprenør med speciale inden for erhvervsbyggeri.

Det er endnu ikke afgjort, hvem der flytter ind i Trekroner Syds kontorpark, men de 6.000 kvadratmeter kontor kan rumme op mod 300 medarbejdere. Kontorerne er beregnet til virksomheder, som har brug for mindst en halv etage – det vil sige 400-600 kvadratmeter eller derover, fortæller Jan Riis Nielsen, administrerende direktør i Daugaard Pedersen. 

- Der er en stærk efterspørgsel efter nye og moderne kontorlokaler i Roskilde-området, og udbuddet er meget begrænset. Vi har dialog med flere potentielle lejere, men vi har ikke truffet endelige aftaler, siger han. 

Daugaard Pedersen A/S har købt grunden af Roskilde Kommune, og virksomheden står som både udvikler og udlejer. Som udvikler har Daugaard Pedersen stået for blandt andet disponering af grunden, trafikanalyse og udarbejdelse af lokalplanen for området i samarbejde med Roskilde Kommune. Som udlejer bliver de ejer af kontorbygningen og ansvarlig for den daglige drift.  

Rent arkitektonisk bliver Trekroner Kontorpark opført som et H-hus, hvor Daugaard Pedersen A/S kan udforme individuelle indretninger, der passer til den enkelte virksomhed. Kontorerne kan indrettes som åbne kontormiljøer eller som cellekontorer, alt efter hvad den eller de kommende virksomheder ønsker.

Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08