23948sdkhjf

Håndværker-dyst om kunde-anbefalinger

KONKURRENCE: Håndværker.dk sætter fokus på det gode håndværk og lader brugerne afgøre, hvem de synes er den bedste håndværker
Nye tal fra håndværkersøgemaskinen Håndværker.dk viser at 88 procent af brugerne giver håndværkere på tværs af brancher topkarakteren 5, når de bliver spurgt om de vil anbefale håndværkeren til andre. Derfor vil Håndværker.dk nu sætte endnu større fokus på de positive anbefalinger med en landsdækkende kampagne, som har til formål at hylde håndværkere i 6 regioner.

- Vi kan se, at vores brugere kan være med til at aflive nogle af de fordomme, der er om håndværkere. For eksempel giver 78 procent af brugerne det højeste antal stjerner til håndværkerne, når det gælder om at rydde op efter sig.
Tallene viser samtidig at der som håndværker ikke er grund til at frygte anbefalinger, derfor har vi valgt at lade det være helt op til vores brugere at bestemme hvem der løber afsted med priserne i deres lokalområde, siger Thorsten Olsen, marketingdirektør hos Håndværker.dk.

Fokus på godt håndværk
At det netop er brugerne der står bag kåringen er centralt for virksomheden, som har sit fokus på at forbinde privatkunder og håndværkere, når der skal laves projekter i boligen.

- For os og håndværkerne, er brugerne de vigtigste dommere. Tilfredse kunder får man kun hvis man lever op til de parametre vi bl.a. lader brugerne bedømme håndværkerne på. Og da anbefalingerne viser at håndværkerne i langt de fleste tilfælde lever op til dette, vil vi med konkurrencen gerne sætte ekstra fokus på dette, siger Thorsten Olsen.

For at give håndværkerne endnu bedre mulighed for at fremstå godt med positive anbefalinger, tilbyder Håndværker.dk som noget nyt en gratis hjemmeside til alle partnere, som bl.a. trækker alle anbefalinger med over på den nye hjemmeside.

Fra den 23. april til den 27. maj dyster håndværkerne om at samle flest mulige positive anbefalinger fra brugerne af Håndværker.dk. Til slut bliver der kåret en vinder i flere udvalgte brancher i de 6 regioner, som alle vinder en præmiepakke. Blandt alle vinderne bliver der trukket lod om en varevognsindretning fra Modul System.

Læs mere om konkurrencen her
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109