23948sdkhjf

HusCompagniet sætter ny salgsrekord

Samtidig opruster landets største husbygger med en jysk offensiv, der starter med et nyt salgskontor i Randers.

Med et salg på cirka 1.900 huse satte HusCompagniet ny salgsrekord i 2017. Det fremgår af en pressemeddelelse fra landets største husbygger, som netop har offentliggjort åbningen af det 13. salgskontor i Danmark, som får adresse på Østervold 47 i det centrale Randers.

Af de 1.900 solgte huse blev cirka 1.500 afsat i Danmark. Dermed sætter både det hjemlige og det internationale salg rekord for HusCompagniet, som sidste år solgte 1.276 huse i Danmark af et samlet salg på 1.444 huse.

Der er stor usikkerhed omkring det samlede antal nybyggede parcelhuse i Danmark, men HusCompagniet anslår selv, at virksomheden sidder på en tredjedel af markedet med de 1.500 solgte huse i 2017.

Vækst i Randers
Nyheden om salgsrekorden kommer samtidig med meddelelsen om, at HusCompagniet åbner sit 13. salgskontor herhjemme. Det sker den 1. maj på Østervold 47 i det centrale Randers, hvor husbyggeren skal dele kontor med ejendomsmægleren Nybolig Bjørn og Ankersen.

Åbningen sker som et led i en offensiv vækststrategi fra landets største husbygger, der stod for 15-20 procent af de cirka 100 nybyggede parcelhuse i Randers Kommune sidste år.

- Med det nye salgskontor har vi en god forudsætning for at øge vores markedsandel i Kronjylland. Vores erfaring viser, at vi med vores tilstedeværelse næsten kan fordoble markedsandelen, siger Peter Jakobsen.

Han er i dag afdelingsdirektør for HusCompagniet i Aalborg, men skal også lede det nye kontor i Randers, som bliver husbyggerens 13. – men næppe sidste – herhjemme. Sidste år åbnede HusCompagniet nye kontorer i Holbæk og Næstved. Nu er turen så kommet til hovedlandet.

- Åbning af kontorer i udvalgte byer er en vigtig del af vores vækststrategi, og der er da også flere åbninger på vej i andre jyske byer, siger Peter Jakobsen, der i forvejen har kollegaer på jysk grund i Aalborg, Århus, Herning, Horsens, Esbjerg og Haderslev, mens HusCompagniet er til stede på Sjælland i Hillerød, Holbæk, Næstved, Ringsted og Virum foruden det fynske salgskontor i Odense.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094