23948sdkhjf

Malerfagmesse med skarpe priser

To farverige dage hos Beckers
Den 3. og 4. maj slår Beckers Maling derfor dørene op for to dages gratis fagmesse for malere og samarbejdspartnere i Vallensbæk. Ud over rigeligt med godt til ganen byder messen på masser af faglig inspiration, produktfremvisninger og gode tilbud.
- Foråret er starten på byggeriets højsæson – og det gælder også for malerfaget. Og hvilken bedre måde at skyde årstiden i gang end ved at gøre en god handel, så maleren er rustet til den kommende tids projekter?, siger salgschef Per Serup fra Beckers Maling.

Forårstilbud og fagsnak
De to messedage giver de besøgende rig mulighed for at møde en række af branchens producenter. Listen tæller bl.a. Iso Paint, Spekter, Dana Lim, Wagner, Festool, Ardex mv., og ifølge Per Serup glæder de deltagende firmaer sig til at møde malerne i øjenhøjde til en snak om alt lige fra de nyeste produkter og gode forårstilbud til malerens udfordringer anno 2018. Dagene byder nemlig på den helt rigtige kombination af saglighed og produktfokus, som skal give de besøgende et par udbytterige dage:

- Det er ikke et øjeblik for sent at gribe de mange muligheder, som den kommende tids lune vejr giver. Hos Beckers Maling glæder vi os bl.a. til at fremvise vores egne løsninger til indendørs såvel som udendørs brug, siger Per Serup og fortsætter:

- Vi ved, at skarpe priser og kvalitetsprodukter først og fremmest skaber merværdi for maleren, når de går hånd i hånd med service og rådgivning. Derfor kombinerer vi selvfølgelig messedagene med masser af produktfremvisninger og fagsnak, når behovet for gode råd melder sig.

Malerfagmessen afholdes i House Of Dreams på Vallensbækvej 63 i Vallensbæk. Dørene er åbne fra kl. 9-15 torsdag den 3. maj og 7-14 fredag den 4. maj.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.409