23948sdkhjf

Så er BAUHAUS klar til åbningsfest i Kolding

På fredag slår BAUHAUS dørene op og byder indenfor i det store, nye byggevarehus i Kolding
Det har været længe undervejs, men nu er datoen fastlagt. Fredag den 4. maj bliver dagen, hvor BAUHAUS slår dørene op på den nye adresse og byder indenfor til et brag af en åbningsfest.

- Vores kunder i Kolding og omegn har været meget tålmodige. Derfor vil vi gerne invitere alle til kæmpe åbningsfest i hele weekenden. Det bliver en fest med morgenkaffe, konkurrencer, åbningstilbud og naturligvis rig mulighed for rådgivning og inspiration, fortæller Lars Dalsgaard, varehuschef i BAUHAUS i Kolding.

Borgmesteren skyder festen i gang
I forbindelse med åbningen af det nye byggevarehus på hele 14.000 kvadratmeter vil borgmester Jørn Pedersen holde tale og hjælpe med at save stolpen over som startskuddet for åbningen.

Festlighederne starter dog foran byggevarehuset kl. 5.30 med morgenkaffe og rundstykker og indtil kl. 6.30 uddeles konkurrencekuponer, mens Radio Globus sender live fra byggevarehuset. Når klokken slår 6.30, udtrækkes vinderne af 10 gavekort til byggevarehuset til en samlet sum på 50.000 kr.

Mens de voksne går på jagt i de mange gode tilbud, er der underholdning for børnene, når BAUHAUS egen maskot Myren inviterer til leg og sjov fra klokken 10.00. Hele dagen vil masser af leverandører være til stede og demonstrere deres produkter.

Fordele til håndværkere
Det nye byggevarehus rummer en stor Proff Service afdeling, hvor håndværksmestre og erhvervsdrivende kan få oprettet et erhvervskort, der giver adgang til kreditter og mange andre fordele. Samtidig kan erhvervskunderne nyde godt af den nye drive-in. BAUHAUS har en række medarbejdere, der står klar med brancheerfaring og kendskab til erhvervskundernes udfordringer og behov.

- Jeg ved, at jeg taler på vegne af alle medarbejderne, når jeg siger, at vi glæder os rigtig meget til at byde velkommen i det nye og topmoderne byggevarehus. Vores fornemmeste opgave er at rådgive og inspirere vores kunder, og det nye byggevarehus giver os de bedste forudsætninger for at kunne dette, fortæller Lars Dalsgaard.

- For 30 år siden åbnede det første BAUHAUS byggevarehus i Danmark i Kolding. Det er derfor meget passende, at Kolding også er byen, hvor BAUHAUS markerer sit 30 års jubilæum med åbningen af et nyt og moderne byggevarehus fredag den 4. maj, siger Lars Dalsgaard.

Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094