23948sdkhjf

Rødovre-entreprenør sætter ny rekord

PNP Byg øger bundlinjen med næsten 10 mio. kroner

PNP Byg fortsætter vækstkurven og lander sit hidtil bedste resultat.

Rødovre-entreprenøren, som er specialiseret inden for energioptimering af klimaskærme, vindues- og tagudskiftninger samt facaderenoveriner, præsterer for femte år i træk indtjeningsfremgang og øger bundlinjen med næsten 10 mio. kroner til 26,1 mio. kroner før skat.

- Den kontrollerede vækst udgør kernen i vores langsigtede strategi for udvikling af en sund virksomhed, og vi vil i årene frem fortsat have skarpt fokus på omkostninger, planlægning og videreudvikling af vores kernekompetencer, siger adm. direktør og ejer Carsten Jensen i en pressemeddelelse.

Øget samarbejde
PNP Byg har med henblik på at styrke firmaets kapacitet de seneste år har haft fokus på at optimere samarbejdet med en kreds af faste samarbejdspartnere, der både på det personlige og det faglige plan kan imødekomme krav om høj håndværksmæssig kvalitet, knivskarp projektstyring og et skarpt fokus på bløde menneskelige værdier.

- Det har været en succes, som har resulteret i en smidigere organisation med styrke til at håndtere en stadig stigende portefølje af opgaver. På den baggrund er vi klar til fortsat udvikling, og med en stabil ordrebeholdning, der rækker frem til 2019, forventer vi i de kommende år at fortsætte den gode trend, som har kendetegnet firmaet i de seneste seks år, udtaler Carsten Jensen.

Entreprenørfirmaet har i 2017 i samarbejde med SBS Rådgivning A/S udskiftet facader og vinduer i den historiske Sønderjyske By med 303 lejligheder på Frederiksberg, ligesom PNP Byg med Deas som rådgiver har afsluttet arbejdet med etablering af facader, tage og altanbeklædninger samt udskiftning af vinduer og døre i bebyggelsen Frederiks Have med 315 boliger.

I øjeblikke udskifter entreprenørvirksomheden tagene på 15 boligblokke i Ejerforeningen Taastrupshave ved København og på Frederiksberg udskifter firmaet tage, døre og vinduer parallelt med etablering af nye altaner på 36 boliger.

PNP Byg A/S
Mio. kroner 2017 2016
Bruttofortjeneste 50,5 42,9
Driftsresultat 26,4 16,6
Resultat før skat 26,1 16,3
Årets resultat 20,3 12,7
Egenkapital 30,8 22,5
Antal ansatte 39 46
Regnskabet er afsluttet den 31. december 2017
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.218